Sıla en kötü şarkısıyla gelsin yine 1. olur sevinme bu kadar5.likten zirveye yerleşmekte Sılacığımın yapması gereken bir şeydi zaten. Destekleyenlere teşekkürler.
Sıla en kötü şarkısıyla gelsin yine 1. olur sevinme bu kadar5.likten zirveye yerleşmekte Sılacığımın yapması gereken bir şeydi zaten. Destekleyenlere teşekkürler.
Olabilir ama arada sen de kaynarsın Yıldız ablam hiç bu kadar bahtsız birinin eline düşmemişti yazıkbence düşük puan verenlere girişelim birlikte
Sıla'nın en kötü şarkısı diye bir şey olsaydı o dediğin mümkün olurdu.Sıla en kötü şarkısıyla gelsin yine 1. olur sevinme bu kadar
daha belli değil sanırım oy atmayan yarışmacılar varBen elendimmm.
@vadikızı bu oyunla çiğdem karşısında puan kaybettin yeminle.ss@vadikızı oyları
9. sıla konuşmadığımız şeyler var albümü
8.mustafa ceceli es albümü
7.tarkan karma albümü
6.irem derici dantel albümü
5.yıldız tilbe yürü anca gidersin albümü
4.sertab erener rengarek albümü
3.sezen aksu gülümse albümü
2.gülşen bangır bangır albümü
1.pink floyd the wall albümü
Elendin bile la hala umudun var mı halk nefret etmiş şarkındanElenmezsem benden çekeceğin var
Jüri başkanı daha var diyorsa hala umut var demektirElendin bile la hala umudun var mı halk nefret etmiş şarkından
Sana öyle gelmiştir izle yani bişey kaybetmessin , programın yoksa kesinlikle izleBir ara çok izlerdim ama yeni sezonu çokta iyi değil sanki
@vadikızı 4 puanla yine tekmeyi atmış @Harunnn60 adaha belli değil sanırım oy atmayan yarışmacılar var
Geveze hadi devam ette belli olsun kimin elendiği.ss@vadikızı 4 puanla yine tekmeyi atmış @Harunnn60 a
ben açıklıcam ayoll oylarını ekledimOylama bittiyse oylarımı açıklamak istiyorum kim sevinirdi kim pişman olurdu görmek istiyorum. Surat ifadenizi görseydim keşke
@destere'nin lafına inanacak kadar çaresizsin demekJüri başkanı daha var diyorsa hala umut var demektir
Yok arada bakıyordum aslında ama fazla iyi değil sanki belkide dediğin gibi bana öyle geldi bilmiyorum birazda yoğun olduğumdan bakamıyorum..Sana öyle gelmiştir izle yani bişey kaybetmessin , programın yoksa kesinlikle izle