Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

arkadaşlar biliyorsunuz @mrt-06 yok benimde sunucu olarak sezeni yönetmem biraz sıcak karşılanmadı ama direkte elemek istemedim atacan yakında gelir o gelene kadar @turkuazz sezen aksuyu yönetecek acemi bir sunucu olarak bu olayı iyi idare ettik bence

bu arada yarın 20:00 son şarkı gönderme tarihi 2 eleme olucak göndermeyenler
@Harunnn60 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @Tolstoyevski @GunesinOglu
🙂🙂🙂

diğer yarışmacılarıda bilgilendirleim etiket yapıp @denizz19 @Bully @Billy Kane @xemrexxx
ve yarışmacı olmasalarda bir halttan eksik kalmasınlar diye @destere ve adamları @Doğu @MEnes

Tebrik ederim ayda yılda bir de olsa sen de doğru kararlar verebiliyormuşsun demek ki.

Hayırlı olsun @turkuazz

ben hangi şarkıyı göndersem iki eleme olacakmış yaa off

Şarkıyı gündüz yollarım

offf bee harika oldu bu

nerde görülmüş sunucunun şarkı seçtiği? valla çok pis bozulmuştum bu olaya
şimdi @turkuazz a geçtiyse sezen ablamız hakettiği puanları alacaktır benden
)

ayy vlla aynı durumda @xemrexxx olsaydı 4.hafta sonucunda elemiştim direk hiç uğraşmazdık

şimdide bir bahaneyle eleyebilirsin @xemrexxx yi sorun olmaz

Adaletsizliğe karşı mücadelemiz sonuna kadar omuz omuza sürecek.

Adaletsizliğe karşı mücadelemiz sonuna kadar omuz omuza sürecek.

ama şimdi sunucumuz güzel ve anlayışlı jüriden gelen tepkileri anında dikkate alıyor ordanda takdirimizi kazanıyor hakkını yememek lazım
(şimdi bak burda kıza bir sürü övgü dizdim yarın @Bully bunları alıntı yapmaz gider kazayla söylediğimiz ufak tefek kusurlu mesajları kızın gözüne gözüne sokar o kadar art niyetli insanlar var dünyada
)
neyse nerde kalmıştık hah diyordumki biz haklıyız ama sunucumuz @Çiğdem- de çok zeki anlayışlı ve güzel bir kız

@vadikızı daha elenmeden moralmen çökerttiniz bitirdiniz kızı
şimdi heyecandan güzel bir klipte bulamayacak yaktınız valla
) diri diri mezara gömmek buna denir

Yarışmanın sahibi bile @vadikızı 'na taraflı davranıyorsa bizim suçumuz ne?

Noldu da Çiğdem'i öveceğin tuttu yoklukta mısın yoksa bu aralar