Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

Bu haftada final puanı alırım diye düşünüyorum Gök Nerede'de Sarışın ve Bir Hadise Var kadar iyi bence.

Şarkımı dinlemeden hüküm verme.
Klip çıksın bu şarkıda çok hit olacak.
Dinledim ki zaten geçende recap seçer misin demiştin ya bu şarkı için ne unutkan şeysin

Şarkı hit olabilir sonradan ama bu haftaki düşüşün kaçınılmaz olacak

Bu sefer de tersten birinci olacak gibi gözüküyorsun bence albümdeki en zayıf şarkılardan.
Keşke yazmasaydın bu mesajı, şimdi Gel şarkısını falan koyar bu hafta.
Gerçi daha iyi olur, gelecek hafta ikili eleme olacak böylece Mabel ilk şutlanacak kişi olur.

Keşke yazmasaydın bu mesajı, şimdi Gel şarkısını falan koyar bu hafta.
Gerçi daha iyi olur, gelecek hafta ikili eleme olacak böylece Mabel ilk şutlanacak kişi olur.
Bu sefer de tersten birinci olacak gibi gözüküyorsun bence albümdeki en zayıf şarkılardan.

Albümün en zayıf şarkısı olsa niye albümün ismi Gök Nerede.

Ayrıca @Bully Gel şarkısı ikili elemelerde olacak.

Bu haftayı atlatabilirsen olur tabii.

Zaten bu haftayı atlatsan, Gel'le de 5.haftayı atlatsan, 6.haftada gidiyorsun.

Sende çok biliyorsun.
benim albümüm ile ilgilendiğin kadar kendi albümünle ilgilensen şampiyon bile olursun.

Sözleride güzel.
Gök Nerede ile final puanı alacam diyorsun öyle saçma bi yoruma cevap vermesem içim rahat etmezdi.
aaaa @MayısKralı @OzaN seni eledi @Bully ilk 3 hafta seni final puanında geçti baya baya çocuğun başarısını çekemeyip kıskanmışsınız

bu arada @MayısKralı elediğin 4 şarkı Fena Halde Bela-Vals-Dört Duvar-Adını Sen Koy

@xemrexxx racap sürenide bana bildir

Ne kıskanacam ya gerçekleri söylüyorum sadece adam Gök Nerede şarkısıyla final puanı alacağını iddia etmiş cevap vermesem içimde kalırdı.

Bu hafta elenmezse 6.haftada elenecek kaçarı yok.

Ne kıskanacam ya gerçekleri söylüyorum sadece adam Gök Nerede şarkısıyla final puanı alacağını iddia etmiş cevap vermesem içimde kalırdı.

Bu hafta elenmezse 6.haftada elenecek kaçarı yok.

Sanki sen 6. Haftada elenmeyip şampiyonluğa gideceksin.
Dikkat et 5. haftada ikililerde gitme.

Doğru söyüyorsun @Çiğdem- başarım kıskanılıyor.