Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

arada iki üç tane iyi şarkı var ama öyle ahım şahım bişey yok

aslında oy göndereceksen şimdi gönder tam zamanı gece şarkıları dinlemek daha keyifli oluyor hatta gündüz karğa sesli dediğin gece izleyince bülbüle dönebiliyor ( tabiki bir tarkan haricinde onu gece gündüz ne zaman izlersen izle hep karğa gibi
)

Ben de oylarımı kullandım. 4 şarkıyı çok iyi buldum, 3 şarkı iyi sayılırdı, diğerlerini beğenmedim maalesef.

bir tarkanı dinlemedin ?tarkan haricinde hepsini dinledin dimi
sende haklısın yani çekilecek gibi değil

Bugün oy vermesem yarın uyanınca oy versem @Çiğdem- meydan dayağı atar mı
Kafamda deli sorular

sessiz sakin kafayla dinledim hepsini şimdi oylarımı gönderiyorum @Çiğdem- e
vatana millete hayırlı uğurlu olsun

@Forumdash oy göndermeyi unutmayasın yarın gündüz girmiyorsun fırsat bu fırsat işte
)

Bugün oy vermesem yarın uyanınca oy versem @Çiğdem- meydan dayağı atar mı
Kafamda deli sorular
atarmı atar

şimdi dinle şimdi
gerçekten gece süper oluyor ben mesela şimdi dinledim daha önce kötü dediğim bir iki şarkıcı hakkımda fikrim değişti bayağı güzel geliyordu sesleri

Kimler güzel geldi mesela Tarkan?
Oylara etki etmemek için spoiler içinde yazabilirsin okumam ben

Kimler güzel geldi mesela Tarkan?
Oylara etki etmemek için spoiler içinde yazabilirsin okumam ben

@Bully i umutlandırmayalım boşuna
onun şansı yok o doğuştan kaybetmiş

eminim şimdi çok zoruna gidiyordur habire tarkozu yerin dibine batırıyorum cevap verecek veremiyorda
) yazık valla üzülüyorum onun durumuna
zamanında kim dedi git tarkanı seç gül gibi kızlar şarkı söylüyor onlardan seçseydi ya
)

Senin neden gece izlediğin anlaşıldı
Bak @Çiğdem- görüyormusun gece gece ne emellerle izleyip hülyalara dalıyor pis herif
Bense tamamen sanatsal bir çizgide değerlendiyorum

Aha @Bully de geldi ayvayı yedi @destere
Süpermoderatörden gece linci

Senin neden gece izlediğin anlaşıldı
Bak @Çiğdem- görüyormusun gece gece ne emellerle izleyip hülyalara dalıyor pis herif
Bense tamamen sanatsal bir çizgide değerlendiyorum
bende tamamen olayın sanat boyutunu şapıyorum
yalnız elbiseler kızların sanatını bozuyor daha çok doğal takılan kızlar dikkatimi çekiyor
böyle üstüne insan yapımı ıvır zıvır yapay paçavralar almamış kızların sanatı ilgimi çekiyor

Senin arayış başka o zaman bu saatte bu şarkıları dinlemek zorunda değilsin şimdi beni konuşturma
Bu arada klipsiz şarkılardan ben de rahatsızım

@Bully sen gidip rahat rahat uyuyabilirsin
bu ikinci izleyişimde tarkan bayağı güzel söylüyordu hatta oğlanın tipinden etkilenmeemk için tarkanın şarkısını dinlerken görüntü olarak selena gomezin resimlerine bakıyordum epey bir etkili oldu puanım üstünde
)

Senin arayış başka o zaman bu saatte bu şarkıları dinlemek zorunda değilsin şimdi beni konuşturma
Bu arada klipsiz şarkılardan ben de rahatsızım
sonunda doğruları söyledin işte
özellikle kızların klipsiz şarkı söylemesi resmen izleyicilere hakaret

Bullymünati sadece mesajları okuyor ve kaydediyor inşallah tez vakitte hıncını @destere'yi postalayarak alır
@Bully

@Doğu tam o dediğin linci gerçekleştirecektim ki destere durumu kurtardı

Ama kendini kurtarmak için yalan mı söyledi onu yarın akşam sonuçlarda göreceğiz.

Bu ülkenin megastar'ını, yabancılara Türkçe'yi sevdiren adam gibi adamı kimseye yedirmeyiz.

Bullymünati sadece mesajları okuyor ve kaydediyor inşallah tez vakitte hıncını @destere'yi postalayarak alır
@Bully

hanı koçlar toslamadan önce geri geri geri çekilir ya sonra insan lafa dalmışken aniden darbeyi indirirler darbenin nasıl geldiğini anlamazsın
@Bully şu anda darbenin şiddetini arttırmak için geri geri çekilip hız alıyor
)

tam yaklaştığında farkına varıp yana kaçabilsem karambolden sen darbeyi yersin harika olur
)

yani geçen haftayla aynı puanın bir altı
ama geçen hafta biri elendiği için yani en ufak kötü niyet arama
standart bir şekilde puan almaya devam ediyor tarkoz

Aynen hatta bir video vardı yabancılara soruyorlar Türkiye hakkında ne biliyorsunuz diye orda verilen cevaplarda genellikle 1- Atatürk 2- Galatasaray (zaten kötü durumdayız birazcık sıvayalım
) 3- Tarkan diyorlar
Bu kültürel mirası @destere gibi siyonist paralellere yedirmeyiz

Senin şu terimler bitiriyor beni

@destere kaçmış sanırım neyse senin ve @Maskeli Fedai'nin desteğiyle (Gerçi buna güven olmaz
) Megastar'ı iyi yerlere taşıyacaz yarışmada hayırlısıyla

destere'yi de yarışma bitene kadar postalarız forumdan olmazsa, kendisi şartları zorluyor görevimi kötüye kullanmam için.

daha dur daha erken bu saatte nereye kaçıyorum
) dünyada neler olmuş neler olmamış son dakika haberlerini kurcalıyorum şu an
)
ayrıca tarkanı elemeden forumdan ayrılmak bana haram olsun
o güzel ve mutlu günler yakındır umarım
)

şu kedinin yaptığına ne denir peki? valla asıl siyonist paralel bu kedi
o dakikada orada geçerek bize küfretmiş olmuyormu şimdi
) ne kadar nankör hayvanlar iki saniyelik mutluluğumuzun içine ediyor
)

Son düzenleme:
Buraya kayyum atamanın zamanı gelmiş demek ki.
@Doğu

@Çiğdem- ne düşünüyor bakalım bu kedi hakkında
Ahan da alıntı yaptım düzeltemezsin.
)

Kız kırk yılın başı bir yarışma programı yapmaya heveslendi o da yayından kalkacak senin yüzünden
Konunun içine ettin yine.

Konu Tarkan'dan siyonist paralel kediye nasıl geldi hayretler içersindeyim.

Kız kırk yılın başı bir yarışma programı yapmaya heveslendi o da yayından kalkacak senin yüzünden
Konunun içine ettin yine.

Konu Tarkan'dan siyonist paralel kediye nasıl geldi hayretler içersindeyim.

valla yukardaki mesajları takip edersek suyun akışını senle @Doğu nun değiştirdiği bariz bir şekilde ortada
benim hiç en ufak bir kusurum yok
tarkan dünyaya nam salmış diyen sen
sonra hızını alamayıp vayy sen nasıl dünyaca tanınan yumurtaya laf atarsın diyen ve olayı paralele getiren doğu ?

benimde kedilere karşı sempatim vardır eskiden beri o yüzden konuyu yumuşatmak stresli ortamı gidermek için sevimli bir kedi resmi koydum

şimdi tüm bunlar olurken suçlu siz değilde nasıl ben oluyorum onu anlamadım
)
dünya ne kadar adaletsiz bir yer oldu valla adalet işlemiyor artık masumlar hep eziliyor

Buraya kayyum atamanın zamanı gelmiş demek ki.
@Doğu

@Çiğdem- ne düşünüyor bakalım bu kedi hakkında
Ahan da alıntı yaptım düzeltemezsin.
)
Vallaha müthiş bir fikir @destere'yi yarışma bitene kadar Miami'de zenci abilerinin yanına sürelim
Zaten arada sırada çeşitli temaslarda bulunup brifingler verdiği kulağıma geliyor
Tamamen postalamak için harika bir neden

Bu kedi yargılanmalıdır.
Paralelin medya imamı bu kedi zamanında hükümete yakınlığıyla biliniyordu. Elimde belgeler var aha bakın

Dönemin Başbakanı ve Sayın Obama bu rezil sansürden dolayı kendisini kutluyor.
Büyük oyun çözüldü yazıklar olsun

Son düzenleme: