- Reaksiyon puanı
- 60,015
- Puanı
- 1,060
Beni desteklemek zorunda başka şansı yokerken güvendin sende hemen oltaya geldin ayoll![]()
![]()
![]()
Beni desteklemek zorunda başka şansı yokerken güvendin sende hemen oltaya geldin ayoll![]()
![]()
![]()
Yine duymadım bu şarkıyı.![]()
Anlamışş mış.@destere dışında kimseye güven yok onu anladım![]()
![]()
![]()
o niyeymiş ayoll yoksa @sokak sanati resimelri falanmı var elinde benim baskanlarım beni bırakamzdı kolay kolay bu işin içinde birşey varBeni desteklemek zorunda başka şansı yok![]()
Gerçekten de insanın içine işleyen bir slow parça, Gökhan varken Sezen teyzeye oy atacak halin yok herhalde.şarkıya gelll ahh nasıl oy vrcem bennn
Anlamışş mış.
bende şimdi buraya Çiğdemi rahat bırakın yazacaktim ama görüyorum ki sen baya keyiflisin. Neyse az kaldı sana çok güzel bir rakip gelecek yakında.O zaman Harunnn Haruuunn diye peşimde koşma.
![]()
![]()
Gerçekten de insanın içine işleyen bir slow parça, Gökhan varken Sezen teyzeye oy atacak halin yok herhalde.![]()
HAHAH onu başkanlık acısından diyorum ayoll destere yarışmamızı savunurdu bu vekil başkan baktı başkanlığı bitiyor yarışmamıza ihanet etmeye basladıAnlamışş mış.
bende şimdi buraya Çiğdemi rahat bırakın yazacaktim ama görüyorum ki sen baya keyiflisin. Neyse az kaldı sana çok güzel bir rakip gelecek yakında.O zaman Harunnn Haruuunn diye peşimde koşma.
![]()
![]()
Sende kendine pay biçme hemen.benim kıymetimi bil işte sen ben olsam öyle dermiydim hiç
onuda çok seviyordum bu şarkıda ya neyse galiba benim oy belli oldu
Belki de kendisi benim ajanımdır destere'nin ortadan kaybolup Umut'un gelmesi tesadüf mü değil mi bir düşün bakalım seno niyeymiş ayoll yoksa @sokak sanati resimelri falanmı var elinde benim baskanlarım beni bırakamzdı kolay kolay bu işin içinde birşey var![]()
![]()
![]()
Anlamışş mış.
![]()
![]()
Oha finale mi kaldın tebriks 😱Büyük finalde albümün özel slowlarından "Rüya" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
o niyeymiş ayoll yoksa @sokak sanati resimelri falanmı var elinde benim baskanlarım beni bırakamzdı kolay kolay bu işin içinde birşey var![]()
![]()
![]()
Sende kendine pay biçme hemen.![]()
Saol canım aynen 1 puan veren bazı zevksizlere rağmen çıkmayı başardık finaleOha finale mi kaldın tebriks 😱
Yok kırıldım ben.HAHAH onu başkanlık acısından diyorum ayoll destere yarışmamızı savunurdu bu vekil başkan baktı başkanlığı bitiyor yarışmamıza ihanet etmeye basladı![]()
![]()
![]()
Bende 1 vermiştim yalnızSaol canım aynen 1 puan veren bazı zevksizlere rağmen çıkmayı başardık finale![]()
Mesajım yerine ulaşmış o zamanBende 1 vermiştim yalnız
Bakalım 1. Olabilcekmisin![]()
İnş diyelim cnm valla Gökhanı senin yönettiğini bugün öğrendimMesajım yerine ulaşmış o zaman
Finalde destek atarsan neden olmasın![]()