o ne kız öyle göster oğlum amcalarına der gibi
Çocuk @Bully şikeyle finale geldi kayırmasan gelemezdi diyor ayollAynen Umut'um sen boşver onu oylar Gökhan'a
Paylaşıyorum şimdi abla.tüüüüüü terbiyesizzzz ne geliyor aklına pisss @Bully kaanın şarkısını göreyimde
düşünme sürem uzun olsun diye göster dedim terbiyesiz
Umut sana giydirmiş valla ben üzerime alınmadım, hiç beni katıp suçuna ortak etmeye çalışma
Benim şansım yok abim de benle dalga geçiyor Hayat Bazen Tatlıdır çok güzel dizi Hayat Bilgisi'nden daha iyi falan diyor.@destere yetişir inş @sokak sanati na hertürlü yetkiyi verdik savunduk kolladık şimdi başkanlığı bitmek üzereyken laf ediyor
iÇERDE DİZİSİ GİBİ OLDUK ZATEN ÖNCE DİZİ FİNALDE FİNALDE @Forumdash ŞİMDİDE BENİM ALBÜMÜM FİNALİNDE @sokak sanati HAİN ÇIKTILAR AYOLLUmut sana giydirmiş valla ben üzerime alınmadım, hiç beni katıp suçuna ortak etmeye çalışma
Umut sana giydirmiş valla ben üzerime alınmadım, hiç beni katıp suçuna ortak etmeye çalışma
Ben senin tarafındayım, yarışmayı bana senin gibi vizyon sahibi bir başkan kazandırabilirSende kaz gelecek yerden Tavuk Çiğdem'i harcadın aferin.
an itibariyle seniÇERDE DİZİSİ GİBİ OLDUK ZATEN ÖNCE DİZİ FİNALDE FİNALDE @Forumdash ŞİMDİDE BENİM ALBÜMÜM FİNALİNDE @sokak sanati HAİN ÇIKTILAR AYOLL
@destere dışında kimseye güven yok onu anladım
Ben senin tarafındayım, yarışmayı bana senin gibi vizyon sahibi bir başkan kazandırabilirSıla'yı devirmek kolay bir iş değil sonuçta
Neyse oyunu almak için yeterince yağ çektim sana şimdi şarkımızı paylaşalım bakalımSıla ne alaka. Rakibin Sezen. Rakibini tanı önce evlat.
AA @mrt-06 onuda hakkını vereyim kraliçe olarak hep beni görüyor vekil başkana artık hitiyacım olursa atacan göreve gelebiliran itibariyle sen
Büyük finalde albümün özel slowlarından "Rüya" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Büyük finalde albümün özel slowlarından "Rüya" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Zaten öncekileri de duymamıştın değişen bir şey yok, beğeneceğini düşünüyorum.Yine duymadım bu şarkıyı.
erken güvendin sende hemen oltaya geldin ayollNeyse oyunu almak için yeterince yağ çektim sana şimdi şarkımızı paylaşalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?