Benim Albümüm 3.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Cehaletmi mazur gör.

Hangi Şarkı. Umarım bildiğim bir şarkıdır. İlk kez Gökhan'ın bildiğim bir şarkısına oy vermek istiyorum.
Paylaşınca görürsün, klipli şarkılarımın hepsi popüler şarkılardı aslında 2010 yıllarında Türk Pop'unu takip etmemişsin pek demek ki. ss

Kız bari elenirken Pihanni yazma.ss Piranhalara yem olasıca.ss @Çiğdem-
Zaten 1şarkim kaldi neyi atayim :.F
Öyle bir dedin ki yani kendimi şey gibi hissettim ama o işlere @denizz19 bakıyor ya.
hahah farkında olmuyorum malesef yaa yine farkında olmadan yazmısım ama sende olman gereken zamanda olamadın olmaman gereken zamanda geldin @ozgur2113

Sezen aksuya geçen haftadakı korkuyu bu haftada gökhana yaşattık öyle rahat tur geçmek yok @Bully

@mrt-06 1 vermiş ama farkla 1.olmuşsun @xemrexxx

@dosimosi 1.sayfadan bakabilirsin sonuca

Geçmiş olsun kardeşim @ozgur2113, çok iyi yönettin emeğine sağlık. 😉 Sezen elenmeliydi vasat şarkılarla şikeyle finale kadar çıktı...

Evet "Pihanni" Makarnalarının sunduğu Benim Albümüm sona erdi.

Ben hep yarı finallerde güme gidiyordum ya yine aynı şey başıma gelecek diye korkmadım değil, Allah tependen bakmasın. ss

Benim Albümüm'de final görmeyi başardık ilk kez, inşallah kazanırız da.

Finalde olan yarışmacılar @xemrexxx @Bully tebrikler

@ozgur2113 çok iyi yarıştın finaldede olabilirdin sağlık olsun sanada tebrikler buraya kadarmış
ama Buda büyük bir başarıdır

@ozgur2113 ablacım iyi yarıştın sana iyi puanlar veremedim keşke daha çok
sevseydim bu grubu sınavında başarılar diliyorum sana🙂 dualarımla yanında
olacağım ablacım

Paylaşınca görürsün, klipli şarkılarımın hepsi popüler şarkılardı aslında 2010 yıllarında Türk Pop'unu takip etmemişsin pek demek ki. ss

İlk kez duyuyorum hepsini. Verdiğin para olmasa alamazdin o puanları.

iki sarkiyida begenirsem kararsiz kalirsam gecmiste verdigim oylarima göre degerlendirecem
Ben Sezen Aksu'yla MusicSurvivor yarışmasında da finale kalmıştım, o zaman Yalın'la yarışıyordum ama kaybetmiştim şimdi elime intikam fırsatı geçti
Genç isimlere destek olunması şart.