Spor salonundan abileri toplayıp Giresun'a geliyorum yarın evini basmaya gerçi bu sana iyilik olur bir sürü kaslı parlak sonuçta.AA bana bakın hepinizi toplasak boyunuzdn büyük oklavam bir savururum hepinizi uçururum vlla
@Bully @ozgur2113 @xemrexxx @vadikızı
Şaka mısın olum.Hepinizi döverrriiiiimmmm nulllaaaaan!
Aslında kraliçem.Teyzen değil miydi çiğdem
SON 3 OY KALDI @Bully baya elenme korkusuyla altına etti vlla kaçırdınAyy yeni geldim eve. Nasıl gidiyor Çiğdem durum.
Ayy yeni geldim eve. Nasıl gidiyor Çiğdem durum.
Galiba handan sultanin valideligi gibi çiğdemin kraliceligi de etkisiz yaniŞaka mısın olum.
Aslında kraliçem.
Evet, senin şaka mahsulünüm.Şaka mısın olum.
Aslında kraliçem.
Sus yolarım seni. ss Biraz stres olduk işte benim üzerime oynamanın bedelini Çiğdem'e nasıl ödetsem acaba
Biz sana methiyeler düzelim sen "canım"ı bile yazmaya üşenip "cnm" yaz, pes! Bu kadar iltifatı @Mr.At'a yapsam şimdi el pençe divan mrt abim bir ihtiyacın var mıydı, ölürüm senin için derdi.Çok teşekkür cnm
Finalde destek çıkacan dimi bana senin oyun 5 puan falan sayılır Beren antisi @xemrexxx'e oy atacak halin yok herhaldeElense bari kurtulsak am önce Emre elensin.
Şaka mısın olum.
Aslında kraliçem.
son 2 haftadırda @xemrexxx üstüne oynuyordum geçen hafta merve sezen olayını bu sezon pihanni gökhana çevirdik rahat tur geçen kalp kırızı geçirelek geçiyor elenende sevinerek eleniyorSus yolarım seni. ss Biraz stres olduk işte benim üzerime oynamanın bedelini Çiğdem'e nasıl ödetsem acaba@mrt-06
Sus kiz hadi bitir sonuçlari saat 12 ye geliyor @vadikızı bal kabağina dönüşecek
Ne abisi ulan ufal da cebime gir çömez.Biz sana methiyeler düzelim sen "canım"ı bile yazmaya üşenip "cnm" yaz, pes! Bu kadar iltifatı @Mr.At'a yapsam şimdi el pençe divan mrt abim bir ihtiyacın var mıydı, ölürüm senin için derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?