Benim Albümüm 3.Sezon / Kazanan Sezen Aksu xemrexxx

Kanıt nerde. Ben anlamam ben vekil başkan olduktan kaç hafta sonra o şekil oy verdim. Yani olsa bu fikrin hemen yapardın.s.s @Bully böyle mesajlar varsa hemen sil. Engelleri ortadan kaldıralım.:A

Cadıkizı ile olan tartışma konularında da bu tarz yorumlar yapıyorsun.:A

bu Cadikızı benmi oluyorum umut bey :bağır:

biraz öyle oldu sanki

halla halla nezaman yapmisim? hem ima ettigim kiside sen degildin. ustune aliniyorsan demek tuhafligin alasi sensin :F

beni savundun ya dosi onu diyor:D @sokak sanati beni savunacak tabii cevabın çok ağırdı çünkü

Kanıt nerde. Ben anlamam ben vekil başkan olduktan kaç hafta sonra o şekil oy verdim. Yani olsa bu fikrin hemen yapardın.s.s @Bully böyle mesajlar varsa hemen sil. Engelleri ortadan kaldıralım.:A

Ben biraz araştırayım o zaman, bulabilirsem silerim. :A İnşallah Çiğdem bulamaz. :A

@Çiğdem- görüyon mu destere yüzünden bir üyeyi kaybetme noktasına geldin ne güzel yarışacaktı hevesi kaçtı belki jürilik bile yapmaz daha :A
bir konuda konuşmuştuk geçmiş mesajlarımdan bulurum gerekirse :A :A :A

@destere iyidir @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok hem yarışmama bir hareketlilik akzandırdı gelir gelmez @Bully :F

@destere iyidir @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok hem yarışmama bir hareketlilik akzandırdı gelir gelmez @Bully :F

Sonuçta uygulamada noterden telif alıp para veren benim. Sorun yok. Halkımızda şahit buna.:A

kız neyse @destere geldi de seni dengeleyecek biri oldu yarışmada destere şimdi tüm kadın oyunculara 9-10 erkeklere 1i basar birbirinizi tamamlıyorsunuz burada bile bence evlenin artık :A

anladigim kadariyla basi senle baglanmis :A
Dun @xemrexxx ile biraz hakkinda salladik. @destere nin gelmesi iyi olmus cunku aklini basindan almis ve yazimi görmedin :A

kız onu sıkıştırmak için dozer lazım metin akpınarın vücut ölçülerine sahip sonuçta deestere:F
aaa kaçırmış bile çocuğu gitmiş :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg