Sensin liseli üniliyim ben bi kere 21 yaşındayım. Senin yaş kaç
Ben liseliyim zaten kendimi çok küçük hissettim şuan 16 yaşındayım forumda yaşıtlarım çok az bir @GunesinOglu vaaar bildiğim
Hangi üni
Sensin liseli üniliyim ben bi kere 21 yaşındayım. Senin yaş kaç
Ben liseliyim zaten kendimi çok küçük hissettim şuan 16 yaşındayım forumda yaşıtlarım çok az bir @GunesinOglu vaaar bildiğim
Hangi üni
Darklegend, Heisenberg var senin yaşlarda
Bilecik üniversitesi Çalışmamanın sonu bu işte İzmir'de yaşayıp gele gele buraya geldim
İzmirden oraya düşmen kötü olmuş cidden. Heisenbergi biliyorumda dark üniye hazırlanıyor
Yasima pek uygun espriler degil ama hayat bizi buralara sürüklüyor ne yapalim ve 24 yasinda böyle espriler yapiyoruzTamam işte liseli o da senin yaş grubundan, 1-2 yaş önemli değil O değil de ben @eskici yi merak ettim bu berbat esprileri hangi yaşta yapıyor acaba
Tamam işte liseli o da senin yaş grubundan, 1-2 yaş önemli değil O değil de ben @eskici yi merak ettim bu berbat esprileri hangi yaşta yapıyor acaba
Tamam işte liseli o da senin yaş grubundan, 1-2 yaş önemli değil O değil de ben @eskici yi merak ettim bu berbat esprileri hangi yaşta yapıyor acaba
20-30 arası galiba liseli olmadığını biliyorum sadece Aleyna Tilki nin şarkısı konusunda konuşmuştul
Ben en çok @OzaN şaşırdım uzaktan bakılınca 30 35 havası var ancak 23müş. 😱
Pes etmek yok şansımızı MusicSurvivor'da deneyecez bu sefer de.
çocuk seni kazandı sanmıs özelde kalp kırızı geçiriyordu keşke olsaymısım diye sonra sezeni görünce normale döndü survivorda geldiğine göre sana yine yarı finalde elenme yolu gözüküyor bu sezon biraz boşluktan çıkmıstın zaten millet elenince
Tarkoz bitti Türbişon çıktı şimdi başımıza. Neyse senin boş zamanın pek yokmuş zaten bu arada seni hiç özlememişim onu fark ettim, keşke dönmeseydin. sshanı tutup sezen aksuyla sen yarışsan emre gökhan türbişonla yarışsa ve o şekil kazanmış olsa dediğine inanacağım ama çiğdem zaten sezenin olduğu yerde gökhan türbişona oy vermezdi
Tarkoz bitti Türbişon çıktı şimdi başımıza. Neyse senin boş zamanın pek yokmuş zaten bu arada seni hiç özlememişim onu fark ettim, keşke dönmeseydin. ss
hahaha benim sadık savunucum geldi işte ağzına sağlıkhanı tutup sezen aksuyla sen yarışsan emre gökhan türbişonla yarışsa ve o şekil kazanmış olsa dediğine inanacağım ama çiğdem zaten sezenin olduğu yerde gökhan türbişona oy vermezdi
Şimdi döndü ya sadık savunucun oldu tabii, yerine başkalarını atarken öyle demiyordun.hahaha benim sadık savunucum geldi işte ağzına sağlık
HAHAH onun juri başkan yazısı duruyordu umut yardımcı diye geldi gelir gelmez aramızı bozmaya çalışma yersin oklavayı kafanaŞimdi döndü ya sadık savunucun oldu tabii, yerine başkalarını atarken öyle demiyordun.
Valla ben bilmem @destere'ye vermediğin yetkiyi @sokak sanati'na verdin adam normal haftalarda senin gibi istediği puanları veriyorduHAHAH onun juri başkan yazısı duruyordu umut yardımcı diye geldi gelir gelmez aramızı bozmaya çalışma yersin oklavayı kafana
bunları bir yere not ediyorum zamanı gelince bende öyle yapacağım istediğime 40 puan istediğime sıfır puanı basarım bir itiraz etsin hogathayla saçbaş yolarız birbirimiziValla ben bilmem @destere'ye vermediğin yetkiyi @sokak sanati'na verdin adam normal haftalarda senin gibi istediği puanları veriyordu
bunları bir yere not ediyorum zamanı gelince bende öyle yapacağım istediğime 40 puan istediğime sıfır puanı basarım bir itiraz etsin hogathayla saçbaş yolarız birbirimizi
bunları bir yere not ediyorum zamanı gelince bende öyle yapacağım istediğime 40 puan istediğime sıfır puanı basarım bir itiraz etsin hogathayla saçbaş yolarız birbirimizi
benim gibi oy verme yetkin olucak destereninde survivorda hatta bully a 0 verme yetkisi vericem destereye yine gökhan türkmenle geliyor sana özel 0 verme yetkisi vericem destereValla ben bilmem @destere'ye vermediğin yetkiyi @sokak sanati'na verdin adam normal haftalarda senin gibi istediği puanları veriyordu
zamanım yoktu da bizimkiler ne izliyorsa onu izlemek zorunda kaldım yabancı dizilere bakamadım bir türlü benim istediğim diziler dışında tüm dizilere göz atmışlığım varTarkoz bitti Türbişon çıktı şimdi başımıza. Neyse senin boş zamanın pek yokmuş zaten bu arada seni hiç özlememişim onu fark ettim, keşke dönmeseydin. ss
gökhanla geliyorsa zaten başta kaybetmiş ordan kazanma şansı sıfır yol yakınken atını değiştirsinbenim gibi oy verme yetkin olucak destereninde survivorda hatta bully a 0 verme yetkisi vericem destereye yine gökhan türkmenle geliyor sana özel 0 verme yetkisi vericem destere