Helal olsun örnek davranış.sende yeterli şarkı var @DarkLeqenD
9 şarkılık albümü varmış @Billy Kane ayrıdan ilk öpücük benden olsun diye şarkısı varmış 9 şarkılık albümlerde eklemeye izin veriyorum öyle 10 şarkıya tamamladık
Helal olsun örnek davranış.sende yeterli şarkı var @DarkLeqenD
9 şarkılık albümü varmış @Billy Kane ayrıdan ilk öpücük benden olsun diye şarkısı varmış 9 şarkılık albümlerde eklemeye izin veriyorum öyle 10 şarkıya tamamladık
Olsun 1 tane çıkarıp 1 tane eklemek istiyorum belki hısende yeterli şarkı var @DarkLeqenD
hhah öyle birşey yok cnm elindekilerle yetinmeyi bileceksinOlsun 1 tane çıkarıp 1 tane eklemek istiyorum belki hı
vadikızı ablamda yetinsin şarkıları bitince diskalifiye olsunhhah öyle birşey yok cnm elindekilerle yetinmeyi bileceksin
aman zaten berbat bir şarkıydı elenir zaten onu kullanınca daha iyivadikızı ablamda yetinsin şarkıları bitince diskalifiye olsun
Neresi berbattı be :ssaman zaten berbat bir şarkıydı elenir zaten onu kullanınca daha iyi
Daha benim albümümü görmedin.Şuan seçim olarak en iyi albüm Güliz Ayla benden sonra
Neresi berbattı be :ss
Sıla olamayacağına göre başka da bir yolun yokDaha benim albümümü görmedin.
Seveceğin bir isim.Sıla olamayacağına göre başka da bir yolun yok
Seveceğin bir isim.Zaten bahsediyordum sana o isimden hatta senin de aklında vardı bir zamanlar.
Güliz kim ya yeni yetmenin tekiHee onu mu diyonBir Güliz Ayla değil ama iyi o da
Sıla'nın şarkılarını söyleyen herkes sağlamdır her babayiğit söyleyemezGüliz kim ya yeni yetmenin tekiSıla ablasının yolundan gitmeyi bırakması gerek
klip konusundaki yorumumŞuan seçim olarak en iyi albüm Güliz Ayla benden sonra
Neresi berbattı be :ss
Herkese başarılar5 yeni yarışmacımızı daha açıklamadan önce önemli duyuru : Bu sezon Benim Albümüm Panorama yapılacaktır yine benim sunuculuğum altında haftanın elenenlerine sorularım eşliğinde özgürce düşüncelerini söyleme fırsatı vericez yenilik olarakta haftanın 1.olan yarışmacılarınıda konuk edip kısaca onlarında zafer düşüncelerini alıcaz.
Yarışmacılar
1 @Harunnn60 - Burcu Güneş - Gül Kokusu Albümü
2 @denizz19 - Ziynet Sali - No 6 Albümü
3 @Forumdash - Hande Yener - Hepsi Hit vol 1 Albümü
4 @MayısKralı - Murat Boz - Janti Albümü
5 @Tolstoyevski - Erkin Koray - 1976 Albümü
6 @Billy Kane Merve Özbey - Yaş Hikayesi Albümü
7 @vadikızı Güliz Ayla - Güliz Ayla Albümü
8 @OzaN Model - Diğer Masallar Albümü
9 @eskici Gülsen - Beni Durdursan mı ? Albümü
10 @DarkLeqenD Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Albümü
@Billy Kane Merve Özbey - Yaş Hikayesi Albümü
@vadikızı Güliz Ayla - Güliz Ayla Albümü
@OzaN Model - Diğer Masallar Albümü
@eskici Gülsen - Beni Durdursan mı ? Albümü
@DarkLeqenD Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Albümü
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @yatutarsa @hayret bi şey @HachiKo @batuhankaralar @ozmoturk @gözlemci @umuttanyel @mrt-06 @Aserat
aa hoşgeldin 2 sezonu devirdikHerkese başarılarVay be kaç sezon olmuş yarışma görmeyeli
Hoşbuldum .Bizimki ömürlük değil be Çiğdem şimdilik günlükaa hoşgeldin 2 sezonu devirdik
buradamısın yine kaçacakmısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?