Benim Albümüm 3.Sezon / Büyük Final / Sonuçları

@xemrexxx EDHO'da oynayan Hürrem rüyası mı görüyor nedir, çok az yazarak bizi şaşırtıyor

aslinda senin oy gecersiz olmali.sen sunucusun ve finalde oy kullanma hakkin olmamali.
her finale kullanıyoruz cnm sunucu olarak benim oyum 6 juri başkanının 5 juriler 4 eski yarışmacı 3 halk 2 sayılıyor öyle 3 sezondur böyle gidiyor

her finale kullanıyoruz cnm sunucu olarak benim oyum 6 juri başkanının 5 juriler 4 eski yarışmacı 3 halk 2 sayılıyor öyle 3 sezondur böyle gidiyor
peki senin oy verdigin hic kaybettimi ?

ilk 2 sezon jurimizdi bu sezon kullanamadı ama kadrolu jurilerimizdendi @Bully gel savun hakkını

İlk 2 sezondan banane bu sezonun jüri listesinde adı yazmıyor işte
@xemrexx takip et şu konuyu senin hakkını da biz savunuyoruz
Aynen BesaleT pek oy kullanmasa da MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ün kadrolu jürilerinden, çamur atma lütfen sunucuya, çünkü onu ben yapacağım sonuçlardan sonra.

@Çiğdem- Sonuçları bir dahakine ABD saatine göre açıkla da uyanınca görürüz bari, bu ne

yani birinci sezon kaybedince diger sezonlar önlemini aldin
oy verdiğim kaybetti oylarımız adaletli cnm yalnızlık senfonisine oy vermeseydim ben taraf tutmus olurudm bu şarkı benim sezen aksu efsanelerinden gökhanı senin gibi bnde yeni yeni tanıyorum bir öykü daha güzeldi rüyadan malesef

Aynen BesaleT pek oy kullanmasa da MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ün kadrolu jürilerinden, çamur atma lütfen sunucuya, çünkü onu ben yapacağım sonuçlardan sonra.

Neyse Sezen Aksu kazanmış zaten o yüzden uğraşmaya gerek yok o oy da sizin olsun hadi

hani nerde @mrt-06 ile yaptiginiz sasirtici plan nerde