Pis melun .ss@Doğu şu sinir bozucu trolü alır mısın lütfen başımdan. ss
Bende anlamadım dosim ya bu kız neler karıştırıyor acaba😵
blöfmu yapiyor ne. en son 11 oy demisti ve ben teker teker saydim. hala oy yaziyor. ne hikmetse sonlarda sezene ust uste geliyor
Daha kaç kere soracan bu Acun kılıklı @Çiğdem- i bilmiyor musun uzattıkça uzatıyor işte
bu sönük FİNALDEN iyi ekmek çıkardıkYarismanin sampiyonu kim
Keşkee nerde o günler ama sen dayanamayıp mesaj atacaksın yine her zamanki gibiPis melun .ss
Melun daha yüzümü bile göremez
Kız Shakira'yı getirmiş sunucu olarak sen @Çiğdem- 'den mi sahne şovu istiyorsun
Cevap gelene kadar sormayi düsünüyorum kim oldu sampiyonDaha kaç kere soracan bu Acun kılıklı @Çiğdem- i bilmiyor musun uzattıkça uzatıyor işte
bu sönük FİNALDEN iyi ekmek çıkardık
Dalga denizde olurBenle neden dalga geciyorsun
Cevap gelene kadar sormayi düsünüyorum kim oldu sampiyon
Dalga denizde olur
Resmen senin seviyene düştü esprilerim. ss
Arkadaş şu Gökhan antileri de bitmek bilmiyor biz iyi çıkmışız yine finale ha. ss
kız 11 oy demedin mi yoksa bir tane 1 i eksik mi yazdın.ss
Düzgün şarkı çıkaraydın da oy ataydık coadminişkoArkadaş şu Gökhan antileri de bitmek bilmiyor biz iyi çıkmışız yine finale ha. ss
Arkadaş şu Gökhan antileri de bitmek bilmiyor biz iyi çıkmışız yine finale ha. ss
Düzgün şarkı çıkaraydın da oy ataydık coadminişko
12 saat internete girmeyince sapıttı @Maskeli Fedai gel ben sana ecnebi ablaların arz-ı endam ettiği videolar atayım da 12 saatin acısını çıkar@Doğu şu sinir bozucu trolü alır mısın lütfen başımdan. ss
Ay bi sus artık, buralara kolay mı geldik sanıyorsun sen. ssDüzgün şarkı çıkaraydın da oy ataydık coadminişko