Halka sus diyemezsin saygısızAy bi sus artık, buralara kolay mı geldik sanıyorsun sen. ss
Halka sus diyemezsin saygısızAy bi sus artık, buralara kolay mı geldik sanıyorsun sen. ss
ilk 2 sezon jurimizdi bu sezon kullanamadı ama kadrolu jurilerimizdendi @Bully gel savun hakkınıBesalet jüri değil ki puanı 2 sayılması gerekiyor hile var
Dön, Büyük İnsan gibi daha eski hitler varken benim için beklentileri karşılamadı, herkesin zevki kendineŞarkı gayet düzgündü bir kere 😵
Aynen @Bully nin goturemediği ortamlara götür beni troll12 saat internete girmeyince sapıttı @Maskeli Fedai gel ben sana ecnebi ablaların arz-ı endam ettiği videolar atayım da 12 saatin acısını çıkar
ilk 2 sezon jurimizdi bu sezon kullanamadı ama kadrolu jurilerimizdendi @Bully gel savun hakkını
aslinda senin oy gecersiz olmali.sen sunucusun ve finalde oy kullanma hakkin olmamali.ilk 2 sezon jurimizdi bu sezon kullanamadı ama kadrolu jurilerimizdendi @Bully gel savun hakkını
Dön, Büyük İnsan gibi daha eski hitler varken benim için beklentileri karşılamadı, herkesin zevki kendine
her finale kullanıyoruz cnm sunucu olarak benim oyum 6 juri başkanının 5 juriler 4 eski yarışmacı 3 halk 2 sayılıyor öyle 3 sezondur böyle gidiyoraslinda senin oy gecersiz olmali.sen sunucusun ve finalde oy kullanma hakkin olmamali.
peki senin oy verdigin hic kaybettimi ?her finale kullanıyoruz cnm sunucu olarak benim oyum 6 juri başkanının 5 juriler 4 eski yarışmacı 3 halk 2 sayılıyor öyle 3 sezondur böyle gidiyor
Iyyyyy az önce benim de aklima geldi cümlenin devaminda yapacaktim ama cok sacma olur diye yapmadim @MasacRE- arkadasa bir olmamis alalimDalga denizde olur
Resmen senin seviyene düştü esprilerim. ss
ilk 2 sezon jurimizdi bu sezon kullanamadı ama kadrolu jurilerimizdendi @Bully gel savun hakkını
Aynen BesaleT pek oy kullanmasa da MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ün kadrolu jürilerinden, çamur atma lütfen sunucuya, çünkü onu ben yapacağım sonuçlardan sonra.İlk 2 sezondan banane bu sezonun jüri listesinde adı yazmıyor işte @xemrexx takip et şu konuyu senin hakkını da biz savunuyoruz
1.SEZON kaybettipeki senin oy verdigin hic kaybettimi ?
Boşuna uğraşma insanlar sana diss atmaktan zevk alıyorlarIyyyyy az önce benim de aklima geldi cümlenin devaminda yapacaktim ama cok sacma olur diye yapmadim @MasacRE- arkadasa bir olmamis alalim
yani birinci sezon kaybedince diger sezonlar önlemini aldin1.SEZON kaybetti
oy verdiğim kaybetti oylarımız adaletli cnm yalnızlık senfonisine oy vermeseydim ben taraf tutmus olurudm bu şarkı benim sezen aksu efsanelerinden gökhanı senin gibi bnde yeni yeni tanıyorum bir öykü daha güzeldi rüyadan malesefyani birinci sezon kaybedince diger sezonlar önlemini aldin
Aynen BesaleT pek oy kullanmasa da MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ün kadrolu jürilerinden, çamur atma lütfen sunucuya, çünkü onu ben yapacağım sonuçlardan sonra.
ayo lrakibim düşük profil erkin korayla finale kalsam yazardım rakip kolay ben napayım hiç heyecan yok@xemrexxx EDHO'da oynayan Hürrem rüyası mı görüyor nedir, çok az yazarak bizi şaşırtıyor
hani nerde @mrt-06 ile yaptiginiz sasirtici plan nerdeoy verdiğim kaybetti oylarımız adaletli cnm yalnızlık senfonisine oy vermeseydim ben taraf tutmus olurudm bu şarkı benim sezen aksu efsanelerinden gökhanı senin gibi bnde yeni yeni tanıyorum bir öykü daha güzeldi rüyadan malesef