- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
niye kiz. en damar sarkisiyla ilk hafta girerim. amac kazanmak degil birinci turu gecmek Benim hedeflerim kucukDosimmm yaa Emrahı kim sever şu forumdaa
niye kiz. en damar sarkisiyla ilk hafta girerim. amac kazanmak degil birinci turu gecmek Benim hedeflerim kucukDosimmm yaa Emrahı kim sever şu forumdaa
niye kiz. en damar sarkisiyla ilk hafta girerim. amac kazanmak degil birinci turu gecmek Benim hedeflerim kucuk
Bergeni secerim ozaman oda agir gelir burdaki poptan baska tarzi olmayanlaraşimdi başka bir müzik yarışmasıyla gelecez albüm kısıtlaması olmucak mesala ibrahim tatlıses diyorsan tüm kariğyerinden şarkılardan seçebiliceksin birisi ibrahimi seçmişti askere gitti istersen yarış
ikiside ilk haftalarda elenire birinci turu geçtin sonra ne olacak ne yapacaksın dosicim yaa ben
kimle yarışsam deniz seki mi gökhan tepe mi sence hangisi daha iyi ol ur😳
@xemrexxx hem orada seçti hem burada yıldız fanı odur neden iyi anlaştığınız belli oldu cnm hahahaBergeni secerim ozaman oda agir gelir burdaki poptan baska tarzi olmayanlara
Yildiz tilbe harika olur ama o secilmis önceden.
ikiside ilk haftalarda elenir
Bilmiyorum forum İşte
Kararını çabuk alma yarışma başlayana kadar bulursun mutlaka yarışacak şarkıcı biraz araştırıp öyle kararını alırsınah bu forum beni öldürcek kimi ne kadar çok seveceklerini
bilebilsem ah ah
Kararını çabuk alma yarışma başlayana kadar bulursun mutlaka yarışacak şarkıcı biraz araştırıp öyle kararını alırsın
Çok seçenek bulunuyor aslında o yüzden Sormak daha iyi haklısın farklı fikirler daha iyi olurAynen bende öyle düşünüyorum canım ya iyice düşünmem lazım sonra yine ilk haftadan
gitmemeyim fikir alma adına soruyorum kimle yarışım diye
Çok seçenek bulunuyor aslında o yüzden Sormak daha iyi farklı fikirler daha iyi olur
Deniz seki iyi seçenek aslında ama tabiki başka seçeneklerde olabilirAynen forumda kimin neyi sevdiğini iyice anlamam gerek benim albümümde deniz
seki ile yarışmıştım güzel devam etmiştim o yüzden deniz seki aklımda duruyor🙂
Deniz seki iyi seçenek aslında ama tabiki başka seçeneklerde olabilir
Yarışma başlayana kadar biraz araştırma yapıp yarışmacıyı seçmek daha iyi haklısınEvet o yüzden iyice düşüneyim diyorum
Yarışma başlayana kadar biraz araştırma yapıp yarışmacıyı seçmek daha iyi haklısın
Yarışma başlayana kadar biraz araştırma yapıp yarışmacıyı seçmek daha iyi haklısın
Yarışacağım ama yarışmacıyı daha bulamadım bakalım artık kim olacak tercihKasımda başlıcak işte bakalım ne yapacam sende yarışacakmısın😉
Kasımda başlıcak işte bakalım ne yapacam sende yarışacakmısın😉
Yarışacağım ama yarışmacıyı daha bulamadım bakalım artık kim olacak tercih
Bakalım artık yarışmaya kadar belli olur iyi bir yarışma olacaktırHımm tmm bakalım ikimiz kimi seçecez 😉 inşallah ilk haftadan gitmem yine ya
Bakalım artık yarışmaya kadar belli olur iyi bir yarışma olacaktır