Helal be.Aman onun taktığı yok. Seni şampiyon falan yapmak istemiyor o sadece ben varım diye hırs yaptı. Ben her gün düşünüyorum bu çocuğu nasıl şampiyon yaparız diye.
allah allah sende bu haftanın kötüsü gülşene bol puan vermeseydin @eskiciNe diyor yine Giresun delisi.Pinhani elenirse yarışmadan istifa ederim..
Sen daha çok çekecen elimden pis herif .ss Bu Arada arkadaşlar iyidir setine davet edildim @mrt-06 da duysunTipik deniz her yarışmada elenme riski taşıyınca sağ sola saldırır.
ay resmen haklı çıktım son dirilişçi de 1 vermiş.ss evde kalmakla yetinme inşallah kaldığın evde tahta kuruları yer seni pis @vadikızı .ss paçoz.ss
Helal be.Hedef final, şampiyonluğa da hayır demeyiz bakalım.
allah allah sende bu haftanın kötüsü gülşene bol puan vermeseydin @eskici
Zirveden sana selam çakarım.gecenin sonunda.Sen daha çok çekecen elimden pis herif .ss Bu Arada arkadaşlar iyidir setine davet edildim @mrt-06 da duysun
Meluna bak ya iki dakika da satti biziJüri başkanı yanında senin. Sen rahat ol.Tüm jüri ortak düşünürüz yeri gelirse.
İnş. Canım.
Sen daha çok çekecen elimden pis herif .ss Bu Arada arkadaşlar iyidir setine davet edildim @mrt-06 da duysun
@sokak sanati teşekkürler iyi puanevet gelelim @sokak sanati na
@sokak sanati oyları
Erkin Koray - 11 (Daha yüksek vermek isterdim)
Sezen - 11
Model - 11
Pinhani - 11
Gökhan Türkmen - 10 (Nakarat iyi)
Merve - 10
Gülşen - 9
Ezo - 8
Ziynet - 7
Burcu - 6
Meluna bak ya iki dakika da satti bizi
sorun havalarda herkes hasta olmuş kulakları duymuyorbenim gibi sezene 1 veren cokmusdemekki sorun bende degilmis 😛
Dün #ÇareYok hasthagine en çok destek veren ya da güzel mesajlar atan 2 kişi dizinin setine gitme şansı yakalayacaktı. O 2 kişiden biri olmuşum çatla.Yerlere mop atıp çay mı dağıtacaksın hayırdır.
sorun havalarda herkes hasta olmuş kulakları duymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?