gülşene tekmeyi at diyorsun yani
Hakemişse mecburuz.
gülşene tekmeyi at diyorsun yani
kız puan durumu ver.ssgülşeni elemezsen haksızlık olucak diyor ayol olaya gel
Her hafta son olmaktan bıktım. 😡 Benim oyum üzerinden kendinizi kurtarıyorsunuz. @denizz19 ile, suçlu Atacan dermiş gibi oyumu paylaşıyorsunuz!
www.showtv.com.tr
Konuya reyting getirmek icin yaptigini biliyorum ayrica belki ben elendim nerden biliyorsun
hahah elenen 2 kişininde katili sensin yorumlrınıda şöyle kırmızı yazıda paylaşacamHer hafta son olmaktan bıktım. 😡 Benim oyum üzerinden kendinizi kurtarıyorsunuz. @denizz19 ile, suçlu Atacan dermiş gibi oyumu paylaşıyorsunuz!
www.showtv.com.tr
sezene bu hafta haksizlil edildiginin farkindayim ama ben daha cok sarkilara puan veriyorum. evet tum parcalari guzel fakat baska sanatcilardan duymaya aliskin oldugum sarki sezenden dinleyince ayni tadi vermiyor ve genclere sans vermek gerekir iki oylama önce en yuksek oyu ezo almisti benden@dosimosi eskilere önem veriyordu ferdi erkine iyi puan veriyordu sezene niye vermiyorki
sus bir de konuşuyor.sssezene bu hafta haksizlil edildiginin farkindayim ama ben daha cok sarkilara puan veriyorum. evet tum parcalari guzel fakat baska sanatcilardan duymaya aliskin oldugum sarki sezenden dinleyince ayni tadi vermiyor ve genclere sans vermek gerekir iki oylama önce en yuksek oyu ezo almisti benden
Yok öyle bor seygülşeni elemezsen haksızlık olucak diyor ayol olaya gel
Tam puan oylamıştınsezene bu hafta haksizlil edildiginin farkindayim ama ben daha cok sarkilara puan veriyorum. evet tum parcalari guzel fakat baska sanatcilardan duymaya aliskin oldugum sarki sezenden dinleyince ayni tadi vermiyor ve genclere sans vermek gerekir iki oylama önce en yuksek oyu ezo almisti benden
aa ne oluyor ya. herkesin dusunceleri farkli. diger en dusuk oy verdiklerim hic bana böyle tepki göstermemisti.sus bir de konuşuyor.ss
Belli şarkısı bu kadar kötü bir puanı hak etmiyor ben ilk 3'e oynar diyordum ama hiç hak etmeyen Merve Özbey var.@xemrexxx al puan durumu
1.Puan Durumu
1 Erkin Koray 72
2 Merve Özbey 55
3 Gökhan Türkmen 48
4 Burcu Güneş 43
5 Ziynet Sali 43
6 Sezen Aksu 41
7 Model 40
8 Ezo 37
9 Pihanni 36
10 Gülşen 32