Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

@MEnes oyları
Erkin Koray - Fesuphanallah - 10
Model - Makyaj - 9
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz - 8
Ziynet Sali - Belli - 7
Ezo - Saf Kalbim - 6
Sezen Aksu - Onursuz Olmasın Aşk - 5
Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda - 4
Gülşen - Saklandım İzlerinde - 3
Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim - 2
Pinhani - Dön Bak Dünyaya - 1

@MEnes hay Allah canını almaya ne güzel oy vermiyordun bir süredir. ss

Tapatalkda konuyu göremedim eski konuya mesaj atmışım tapatalkı kınıyorum

@dosimosi eskilere önem veriyordu ferdi erkine iyi puan veriyordu sezene niye vermiyorki :A
sezene bu hafta haksizlil edildiginin farkindayim ama ben daha cok sarkilara puan veriyorum. evet tum parcalari guzel fakat baska sanatcilardan duymaya aliskin oldugum sarki sezenden dinleyince ayni tadi vermiyor ve genclere sans vermek gerekir :) iki oylama önce en yuksek oyu ezo almisti benden

sezene bu hafta haksizlil edildiginin farkindayim ama ben daha cok sarkilara puan veriyorum. evet tum parcalari guzel fakat baska sanatcilardan duymaya aliskin oldugum sarki sezenden dinleyince ayni tadi vermiyor ve genclere sans vermek gerekir :) iki oylama önce en yuksek oyu ezo almisti benden
sus bir de konuşuyor.ss

Tam puan oylamıştın:)

@xemrexxx al puan durumu :A

1.Puan Durumu
1 Erkin Koray 72
2 Merve Özbey 55

3 Gökhan Türkmen 48
4 Burcu Güneş 43
5 Ziynet Sali 43
6 Sezen Aksu 41
7 Model 40

8 Ezo 37
9 Pihanni 36
10 Gülşen 32

Gülşeni kim yönetiyor??

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@xemrexxx al puan durumu :A

1.Puan Durumu
1 Erkin Koray 72
2 Merve Özbey 55

3 Gökhan Türkmen 48
4 Burcu Güneş 43
5 Ziynet Sali 43
6 Sezen Aksu 41
7 Model 40

8 Ezo 37
9 Pihanni 36
10 Gülşen 32
Belli şarkısı bu kadar kötü bir puanı hak etmiyor ben ilk 3'e oynar diyordum ama hiç hak etmeyen Merve Özbey var.