- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
İyi başladık potada olacağımı sanmıyorum bekliyoruz bakalım ilk puan durumunuelenirsen ne olucak peki
İyi başladık potada olacağımı sanmıyorum bekliyoruz bakalım ilk puan durumunuelenirsen ne olucak peki
haftaya daha sağlıklı kullanırsın iyi niyetinden olmuş birşey olmaz cnmÇok zor şartlarda oy verdim hatta o yüzden vermek istemiyorum dedim sana. Sebebi buydu.
Uydurma
@dosimosi eskilere önem veriyordu ferdi erkine iyi puan veriyordu sezene niye vermiyorkibazı kullarımızı tatile gönderme vakti gelmiş
haftaya daha sağlıklı kullanırsın iyi niyetinden olmuş birşey olmaz cnm
Hemen yüklerim merak etme Kaanım. Birazdan yüklüyorum sitemize.
sen uyu cnm en son senin oyun tek tek yorumlarınla birlikte@Çiğdem- benim oyumu erken paylaşabilir misin sonuna kadar bekleyecek vaktim yok uyumam gerekiyor.
@dosimosi çok teşekkürler harika puan@dosimosi oyları
9 Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda
10 Erkin Koray - Fesuphanallah
1 Sezen Aksu - Onursuz Olmasın Aşk
7 Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim
6 Ziynet Sali - Belli
2 Model - Makyaj
3 Pinhani - Dön Bak Dünyaya
4 Gülşen - Saklandım İzlerinde
8 Ezo - Sa Kalbim
5 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
gülşene tekmeyi at diyorsun yaniSafoz elenen kişi elenmiş olacak. Haftaya nasıl telafi edeceğiz.s.s
Konuya reyting getirmek icin yaptigini biliyorum ayrica belki ben elendim nerden biliyorsunYüce divanı tehdit ettin. Sana münasip bir sopa çekmek icap edecek yada eleneceksin.
Kanka gerçekten 1-2 puan ile elenmiş elenen. Sana yüksek vereyim derken onu harcadık. Kusura bakma.
gülşeni elemezsen haksızlık olucak diyor ayol olaya gelKonuya reyting getirmek icin yaptigini biliyorum ayrica belki ben elendim nerden biliyorsun
Her hafta son olmaktan bıktım. 😡 Benim oyum üzerinden kendinizi kurtarıyorsunuz. @denizz19 ile, suçlu Atacan dermiş gibi oyumu paylaşıyorsunuz!sen uyu cnm en son senin oyun tek tek yorumlarınla birlikte
www.showtv.com.trneymiş o site bende ordan izlim içerdeyi