@sokak sanati @soo ve @MasacRE- siz olmasanız bu gidişle dibi boylarım. Tam puanlarınız için çok teşekkürler
Sana qalp ben. Yedirmeyiz pinhaniyi ve gençliğimizi.
@sokak sanati @soo ve @MasacRE- siz olmasanız bu gidişle dibi boylarım. Tam puanlarınız için çok teşekkürler
haftaya 8 kişi kalıyor 8 ile 4 arası oylyacaksın düşük puanın 1 sayı indi hayırlı olsun
Niye be. ss
O ne ya sanki adam muz da soyarım diyor. Deniz'in fantezileri Yiğit ile Çiğdem'den de beter ama çaktırmıyor. @xemrexxx
hahaha 1.sezondan beridir kullanış tarzım böyle cnm kaç kişi kaldıysa en yüksek ona ve sayılar düştükçe alt puanda aşşağıya inecek 7 kişi kaldığında 7-3 arası olacakKabul etmiyorum. Bana niye sormadın bunu.s.s
Daha karar vermedim gerçi o hareketliyi haftaya kullanmazsam finale koyacağımBu adamın sesi yakışmıyor hareketliye Ziynet gibi olur dibi boylarsın.
adam o ka kırgın kemali izliyor öğrenmiştir bişilerO ne ya sanki adam muz da soyarım diyor. Deniz'in fantezileri Yiğit ile Çiğdem'den de beter ama çaktırmıyor. @xemrexxx
hahaha 1.sezondan beridir kullanış tarzım böyle cnm kaç kişi kaldıysa en yüksek ona ve sayılar düştükçe alt puanda aşşağıya inecek 7 kişi kaldığında 7-3 arası olacak