aaa yarın baslıyor değilmi sonundaDizi Konusunda konuşalım bu konuyu emre(Yarın edho konuma beklerim)
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aaa yarın baslıyor değilmi sonundaDizi Konusunda konuşalım bu konuyu emre(Yarın edho konuma beklerim)
o yılan aklını bulandırdıysam ne mutlu banaArafta kaldım manasında.
Bugün 20.00 diyelim artık onaaaa yarın baslıyor değilmi sonunda
Evet favorisi yok bu sezonun. Gülşen'e yazık oldu mesela strateji yapıyordu, gerçi 1 puanla yırtan Burcu da stratejik gidiyor. Bir de Sezen'le Ziynet var stratejik giden, tabii ben de.favorilerin final puanı üstünlüğü yok gerçekten yada bu sezon favorimi yok diyelim
Çakırbeyli reisimin Asaleti yeter beevet başlıyor
Haftalar boyunca destekledin Ezoyu teşekkürlerSezen haftaya iyi bir şarkı ile gelmezse şayet elenecektir bu zamana kadar koruduğum ezoyu dinlettiğim için mutluyumHaftaya herkes bizi o kadar zorlasın ki oylamayı 4-5 saatte tamamlayalım herkese iyi geceler iyi haftalar
evet başlıyor
Erkin Koray şampiyon 11 puanı oldu galiba sizi eziyor @TolstoyevskiEvet favorisi yok bu sezonun. Gülşen'e yazık oldu mesela strateji yapıyordu, gerçi 1 puanla yırtan Burcu da stratejik gidiyor. Bir de Sezen'le Ziynet var stratejik giden, tabii ben de.Bu saydıklarımdan biri yarışmayı kazanır.
şimdi @Polat Şaşmaz kadın sahnelerinden çok şikayet ederse izlerimErkin Koray şampiyon 11 puanı oldu galiba sizi eziyor @Tolstoyevski
meryem gelmicekse izlemiceksin değilmi emre
Gruplaşma olduğu için elendin senin şarkın bu haftayı kurtarırdı aslında ama diğer jüri arkadaşlar seçimini çoktan yapmışHaftalar boyunca destekledin Ezoyu teşekkürlerbu haftayı atlatsaydım öbür haftaya da çok iyi bir eser ile yarışacaktım ama olmadı
Erkin Koray E-LE-NE-CEK kaçarı yok görüp görebileceği en fazla çeyrek final.Erkin Koray şampiyon 11 puanı oldu galiba sizi eziyor @Tolstoyevski
meryem gelmicekse izlemiceksin değilmi emre
meryem bu diziye kesin gelicek gibi sanem için o gelene kadar izle bu sezon takip et kalite gör benceşimdi @Polat Şaşmaz kadın sahnelerinden çok şikayet ederse izlerim
Ezonun şansızlığı forum fazla sevmedi aslında buna rağmen albümdeki şarkıları dinleyenlerin çoğu beğenir diyordum ama olmadıGruplaşma olduğu için elendin senin şarkın bu haftayı kurtarırdı aslında ama diğer jüri arkadaşlar seçimini çoktan yapmış
Özlemim harikaydı
dizinin yorum bölümü coşsun diye yapıyon dimimeryem bu diziye kesin gelicek gibi sanem için o gelene kadar izle bu sezon takip et kalite gör bence
biz eleştirilere müdahele etmeyiz vakti gelenin kalemini kırar yolcu ederizdizimize haksız eleştirielr geliyor sen savunursun
şair burada ne demek istemiş kız @Çiğdem-Gülşen ve Ezoya üzüldüm iki albümüde severek dinliyordum haksızlık konusunda
son kez açıklama yapacam benim zevkim bu isteyen istediğine inansın evet bu
hafta erkin koraya tam puan verdim çünkü en sevdiğim şarkısıdır ben @denizz19 denizi
tanımadan önce sıla hande yener dinlerdim handeyi romeo albümü çıkarttığı zaman
bıraktım dinlemedim hiç sonra tekrar dinlemeye başladım ya 3 yıl oldu yada 4 yıldır
sıkı takip eder dinlerim ziynet salide öyle ilk albümünden beri dinlerim severim ben
mustafa ceceli bengü ferhat göçer gökhan özen gökhan tepe mustafa sandal dinlerim
severim türkü de sever arabeskte severim sıralama yapmam gerekiyor o yüzden de bu
oyları veriyorum ben asla ama asla yarışana oy vermedim vermem de deniz değil
@xemrexxx yarışsa handeye de sılaya da ziynete de oyuım aynı olur yada bir başkası
yarışsada oyum aynı olur evet bu sezonda pinhaniye hep düşük verdim sevemedim
şarkılarını ben bir kavak yelleri dizisinde çalan şarkıları vardı onu sevdim başka sevemedim modele makyaj şarkısına yüksek verdim çünkü önceden dinlediğim
şarkısı idi kanal değiştirdiğimi söylemiştim yanlış anlamayın seversem şarkıyı dinliyorum
yoksa kanal değiştiriyorum defalarca söyledim ama gerçekten böyle ben haksızlık yapmadım yapmam eğer diğer arkadaşlarda böyle düşünüyorsa ben gerçekten bir daha oy vermem yemin ederim haksızlık yapmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?