Bak cümlem gayet bitirici ama sen uzatıyorsun. Ben inanmıyorum diyorum sadece. Hadi destek olun bir birinize işte. Devam Ayben böyle.
olurmu öyle şey ayollBilmem olabilir
Yahu niye bu kadar taktın bu konuya onu anlamadım ben. Sunucu bir şey demiyor kimse bir şey demiyor ama sen niye bu kadar rahatsızsın bu durumdan bunu çözemiyorum. @Çiğdem- çok ciddiyim bu konuda vadikızının şu an verdiği oylardan benim puanımdan çıkar. Çünkü bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı bu ne ya ağız tadıyla eğlence sağlayamıyoruz kendimize.
Bu hafta da sonları zorlamışız. İte kaka gidecez sanırım bakalım nereye kadar.
Haftaya 'Beni Al' ile gelecem bakalım o zaman nasıl olacak.
Zaten bundan sonraki amacım iyi şarkıları kullanıp gitmek. Forumdan da ayrılmama az kaldı gidebildiğim yere kadar gideyim diyorum.
ay dur şu an onlar lazım o yüzden isimsiz yorum yaptım westworld konusunda @OzaN resmen hakaret etmiş bize onu devirince yerine bunlardan biri geçer o zamana ka dostuz
Cümleyi ağzınla okuyup beyninle düşündüğün zaman tekrar mesaj at bence.
Daha yeni başladık haftaya Emre'yi @sokak sanati'nın yanına yollayacağız yani tımarhaneye.
amacın bugün beni delirtmekmi ya ne istiuyosun benden
En iyi şarkılara bile düşük puan geliyor zaten her hafta risk altında olacağıma elenmeden Hele Bi Gel ile Beni Al'ı kullanayım diyorum.Yapma bunu bize.
evet puan durumu geldi oraya odaklanalım gerisine sonra bakarız
haftaya türk pop müziği tarihinin gangham style ı ile geliyorum çok beklersinDaha yeni başladık haftaya Emre'yi @sokak sanati'nın yanına yollayacağız yani tımarhaneye.Bu son haftasıydı Sezen'imin.
Daha yeni başladık haftaya Emre'yi @sokak sanati'nın yanına yollayacağız yani tımarhaneye.Bu son haftasıydı Sezen'imin.
Bu konuda birileri zaten başarılı olmuş. İyi geceler demek aslında benim amacım tabi uzatmazsan
puansız finalde napıcaksınHay lanet olsun bu işe yine mi dördüncü oldum yeter be final puanı alan arkadaşlar hayrını görmezsiniz inşallah. ss
@eskici geçmiş olsun aga 1 puanla elenmişsin maalesef. ss Ama bu @Çiğdem- Burcu'yu elememek için oyunlar çevirmiş olabilir bu işin peşini bırakma derim ben
@turkuazz sana da geçmiş olsun, iyi geldin bence Ezo ile buralara kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?