Vadikızını savunmam için bir sebep yok çünkü bunu ilk kez yapmıyorsun hep söylüyorsunO sebeple herhangi bir savunma ihtiyacı hissetmiyorum. Soo da bana ilk haftadan beri düşük veriyor ne diyeyim şimdi adama böyle düşün. Bir taraf hep sevebilir bir taraf hiç sevmeyebilir
@Maskeli Fedai demişken oy kullanmadı mı bu çocuk bu hafta. ss @Çiğdem-@Maskeli Fedai ile kucak kucağa trollcülük oynayın siz hadi naş
semihin yaptığı beyin ameliyatından sonra @Maskeli Fedai pompy seviyesinin bile altına inmişti nasıl oy kullanmasına izin veriliyor onun şaşkınım@Maskeli Fedai demişken oy kullanmadı mı bu çocuk bu hafta. ss @Çiğdem-
Vadikızı her yarışmacına aynı şekil yapıyor. Tüm yarışmalarda. Bu kadar ortak noktanın olduğu birini bulduğun için sevin o zaman.
Kaliteli bir jüri üyemiz kendisi sen anlamazsın.semihin yaptığı beyin ameliyatından sonra @Maskeli Fedai pompy seviyesinin bile altına inmişti nasıl oy kullanmasına izin veriliyor onun şaşkınım
Bilmem olabilirAllah bilir sıla kelimesini gördükten sonra gerisini okumadın bile
Yahu niye bu kadar taktın bu konuya onu anlamadım ben. Sunucu bir şey demiyor kimse bir şey demiyor ama sen niye bu kadar rahatsızsın bu durumdan bunu çözemiyorum. @Çiğdem- çok ciddiyim bu konuda vadikızının şu an verdiği oylardan benim puanımdan çıkar. Çünkü bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı bu ne ya ağız tadıyla eğlence sağlayamıyoruz kendimize.Vadikızı her yarışmacına aynı şekil yapıyor. Tüm yarışmalarda. Bu kadar ortak noktanın olduğu birini bulduğun için sevin o zaman.
Birşey sorabilirmiyim sana umut cevap ver allah aşkına cevap ver sence
iki insan aynı şeyleri sevemez mi
İşte bu kadar çok ortak noktanız olduğu için kaybetmeyin diyorum. Ayben devam.
şu ana kadarki en iyi şarkımla 5. olmuşum resmen şöyle şov kanalı abonesi total düşkünü birinin kem gözleri var üstümde.sspuan durumu geldi
Bilmem olabilir
Yahu niye bu kadar taktın bu konuya onu anlamadım ben. Sunucu bir şey demiyor kimse bir şey demiyor ama sen niye bu kadar rahatsızsın bu durumdan bunu çözemiyorum. @Çiğdem- çok ciddiyim bu konuda vadikızının şu an verdiği oylardan benim puanımdan çıkar. Çünkü bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı bu ne ya ağız tadıyla eğlence sağlayamıyoruz kendimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?