Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

@mrt-06 o ne güzel bir yorum öyle :bhr: Teşekkür ederim o güzel puanın için :Z

Vadikızını savunmam için bir sebep yok çünkü bunu ilk kez yapmıyorsun hep söylüyorsun :) O sebeple herhangi bir savunma ihtiyacı hissetmiyorum. Soo da bana ilk haftadan beri düşük veriyor ne diyeyim şimdi adama böyle düşün. Bir taraf hep sevebilir bir taraf hiç sevmeyebilir :)

Vadikızı her yarışmacına aynı şekil yapıyor. Tüm yarışmalarda. Bu kadar ortak noktanın olduğu birini bulduğun için sevin o zaman.

Allah bilir sıla kelimesini gördükten sonra gerisini okumadın bile :A
Bilmem olabilir :F

Vadikızı her yarışmacına aynı şekil yapıyor. Tüm yarışmalarda. Bu kadar ortak noktanın olduğu birini bulduğun için sevin o zaman.
Yahu niye bu kadar taktın bu konuya onu anlamadım ben. Sunucu bir şey demiyor kimse bir şey demiyor ama sen niye bu kadar rahatsızsın bu durumdan bunu çözemiyorum. @Çiğdem- çok ciddiyim bu konuda vadikızının şu an verdiği oylardan benim puanımdan çıkar. Çünkü bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı bu ne ya ağız tadıyla eğlence sağlayamıyoruz kendimize.

Öyle bir oy kullanıyorum ki memnun olmayan yok, nasıl başarıyorum bunu. :love1:

@Maskeli Fedai ex aşkı Kılıçdaroğlu peşinde koşmaktan oy kullanamamış bu hafta. :A

evet puan durumu geldi oraya odaklanalım gerisine sonra bakarız :A

Bilmem olabilir :F

Yahu niye bu kadar taktın bu konuya onu anlamadım ben. Sunucu bir şey demiyor kimse bir şey demiyor ama sen niye bu kadar rahatsızsın bu durumdan bunu çözemiyorum. @Çiğdem- çok ciddiyim bu konuda vadikızının şu an verdiği oylardan benim puanımdan çıkar. Çünkü bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı bu ne ya ağız tadıyla eğlence sağlayamıyoruz kendimize.

Bak cümlem gayet bitirici ama sen uzatıyorsun. Ben inanmıyorum diyorum sadece. Hadi destek olun bir birinize işte. Devam Ayben böyle.

Bu hafta da sonları zorlamışız. İte kaka gidecez sanırım bakalım nereye kadar.

Haftaya 'Beni Al' ile gelecem bakalım o zaman nasıl olacak. :)

Zaten bundan sonraki amacım iyi şarkıları kullanıp gitmek. Forumdan da ayrılmama az kaldı gidebildiğim yere kadar gideyim diyorum. :D