Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta iyisin yani fena değilsin belki de kötüsün

Bu hafta senin de şarkın güzel
İki kere alıntıladım ama neyse artık
Beğen de kaç kez alıntılarsan alıntıla
Senin şarkını da bekliyoruz.

Benim paçam falan tutuşmaz rahat ol sen biz 5.haftadan elenecek adam değiliz şarkıma güveniyorum.
şarkını çok beğendim bu bile tehrike arz ediyor vlla sana çünkü hiç beğendiğim şarkıların pek başarı tutturamadı yalınla bile

şarkını çok beğendim bu bile tehrike arz ediyor vlla sana çünkü hiç beğendiğim şarkıların pek başarı tutturamadı yalınla bile
Aynen senin beğenmemen gerekiyordu

Ama bu şarkı kliplenmemesine rağmen Gökhan'ın bilindik şarkılarındandır, inşallah hakkını verirler artık bir şarkımın.

Bu haftaki şarkımız sözü ve müziği Sıla'ya ait olan ve sözleriyle de oldukça anlamlı bir şarkı olan "BELLİ" ile geliyoruz. Albümde kliplenmediği halde en sevdiğim slow şarkılardan biri.

@Bully @dreamy @masacre- @destere @gözlemci @Harunnn60 @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Tolstoyevski @EFE UYSAL @Ahmad @MEnes @OzaN @MayısKralı @EnveR @Felon @Forumdash @Doğu @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @çiğdem-

Aynen senin beğenmemen gerekiyordu

Ama bu şarkı kliplenmemesine rağmen Gökhan'ın bilindik şarkılarındandır, inşallah hakkını verirler artık bir şarkımın.
yarışmayı tamamen yarılıyoruz bu haftayla birlikte ve ilk defa final puanları az ve dengeli hepsini erkin koray toplamış ama oda çok favori görünmüyor

yarışmayı tamamen yarılıyoruz bu haftayla birlikte ve ilk defa final puanları az ve dengeli hepsini erkin koray toplamış ama oda çok favori görünmüyor
Evet dengeli bir sezon oluyor, Erkin Koray en fazla 1-2 hafta daha final puanı toplar sonra puf.

şarkım Onursuz Olmasın Aşk @Bully @cookies @vadikızı @OzaN @Ahmad @batuhankaralar @turkuazz @gizem ak @Tzira @Forumdash @ozgur211 @Tolstoyevski @dreamy @MasacRE- @destere @papuleoo @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Yiğitt @DarkLeqenD @cevaa @MEnes

küçük bir hatırlatma: bu şarkı cennet mahallesi- pembenin en sevdiği pop şarkısıdır. @mrt-06 yunusla gerdeğe girememe problemi yaşadıkları bölümlerde ''yeter ki skorsuz olmasın aşk'' olarak değiştirip söylemiştir şarkıyı defalarca. aynı problem @destere ve @Çiğdem- ilişkisinde de görülür

aa cenent mahallesi derken bunu diyordun demek oan anlayamamıştım pek

oylarimi kullandim
artik zorlaniyor insan.