Ne ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.Simdi paylastik sarkiyi degistirirsek ayip olmaz mi
Ne ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.Simdi paylastik sarkiyi degistirirsek ayip olmaz mi
Bilmen lazimbana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü
@Yiğitt sen neden oy göndermiyorsunki gitmeden son bir oy yollarsın
hahah aa sana yetki versem sen sonuclar açıklarken istediğin şarkıyıları paylaş
Adımı anmasa rahat edemezNe ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.
hahahah ayy iyi hatırlattın vlla şarkıya yorum yapıyorum o şarkı çoktan değişti yenisini paylaştım diyor ona yorum ypıyoruz birazdan yenisi gelecek diyor ona yapıyoruz bu seferde racapta öğreniceksiniz diyorNe ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.
Protesto ediyorum.bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü
İyi o zaman degistireyim bariNe ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.
allah allah neyii protesto ediyorsunuz beyefendiProtesto ediyorum.
Sana ne kız yolarım seni. .sshahahah ayy iyi hatırlattın vlla şarkıya yorum yapıyorum o şarkı çoktan değişti yenisini paylaştım diyor ona yorum ypıyoruz birazdan yenisi gelecek diyor ona yapıyoruz bu seferde racapta öğreniceksiniz diyorsurvivor 3.sezon hande yenerle öyle ypıyordu @denizz19
Değiştir tabii inşallah elenirsinİyi o zaman degistireyim bari
Sen elenmem icin mi ugrasiyorsun yoksaDeğiştir tabii inşallah elenirsin
bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü
bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü
hahah aa tamam ben ayarlarım merak etmeBeni uğraştırma sen bu vazifeyi en iyi şekilde yaparsın.
Beni uğraştırma sen bu vazifeyi en iyi şekilde yaparsın.
Yoo öyle eğleniyorum senleSen elenmem icin mi ugrasiyorsun yoksa
Sende her firsatta Gülsen'i göndermeye calisiyorsun yeter artik
Eskiciler her türlü yoldan dönebilirGeri dönüşü olmayan yoldayız.
Süper olur, arkandayım.
sen bu gül gibi çocuğu nasıl bir eşşeklik yapıp küstürdün anlatSende her firsatta Gülsen'i göndermeye calisiyorsun yeter artik
Eskiciler her türlü yoldan dönebilir
Sarkilarin hepsi muhtesem 1 tanesini begenmemistim onu da gecen hafta kullandimYoo öyle eğleniyorum senleAlbümündeki klipsiz şarkılar da iyiyse elenmezsin zaten
Yildizlar Yarisiyorda oy kullanmadim diye küstü ama hep @denizz19 un sucu hic hatirlatmadi bende unuttumsen bu gül gibi çocuğu nasıl bir eşşeklik yapıp küstürdün anlat@Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?