Ne ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.Simdi paylastik sarkiyi degistirirsek ayip olmaz mi![]()
Ne ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.Simdi paylastik sarkiyi degistirirsek ayip olmaz mi![]()
Bilmen lazimbana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü![]()
@Yiğitt sen neden oy göndermiyorsunki gitmeden son bir oy yollarsın
hahah aa sana yetki versem sen sonuclar açıklarken istediğin şarkıyıları paylaş![]()
Adımı anmasa rahat edemezNe ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.![]()
hahahah ayy iyi hatırlattın vlla şarkıya yorum yapıyorum o şarkı çoktan değişti yenisini paylaştım diyor ona yorum ypıyoruz birazdan yenisi gelecek diyor ona yapıyoruz bu seferde racapta öğreniceksiniz diyorNe ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.![]()
Protesto ediyorum.bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü![]()
hahah aa sana yetki versem sen sonuclar açıklarken istediğin şarkıyıları paylaş![]()
İyi o zaman degistireyim bariNe ayıbı olacak mesela @denizz19 bir zamanlar 3 ayrı şarkı paylaşırdı hangi şarkıyı seçtiğini recapta ögrenirdik hep.![]()
allah allah neyii protesto ediyorsunuz beyefendiProtesto ediyorum.![]()
Sana ne kız yolarım seni. .sshahahah ayy iyi hatırlattın vlla şarkıya yorum yapıyorum o şarkı çoktan değişti yenisini paylaştım diyor ona yorum ypıyoruz birazdan yenisi gelecek diyor ona yapıyoruz bu seferde racapta öğreniceksiniz diyorsurvivor 3.sezon hande yenerle öyle ypıyordu @denizz19
![]()
![]()
![]()
Değiştir tabii inşallah elenirsinİyi o zaman degistireyim bari![]()
Sen elenmem icin mi ugrasiyorsun yoksaDeğiştir tabii inşallah elenirsin![]()
bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü![]()
bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü![]()
hahah aa tamam ben ayarlarım merak etmeBeni uğraştırma sen bu vazifeyi en iyi şekilde yaparsın.
Beni uğraştırma sen bu vazifeyi en iyi şekilde yaparsın.![]()
Yoo öyle eğleniyorum senleSen elenmem icin mi ugrasiyorsun yoksa![]()
Sende her firsatta Gülsen'i göndermeye calisiyorsun yeter artik
Eskiciler her türlü yoldan dönebilirGeri dönüşü olmayan yoldayız.
Süper olur, arkandayım.![]()
sen bu gül gibi çocuğu nasıl bir eşşeklik yapıp küstürdün anlatSende her firsatta Gülsen'i göndermeye calisiyorsun yeter artik![]()
Eskiciler her türlü yoldan dönebilir![]()
Sarkilarin hepsi muhtesem 1 tanesini begenmemistim onu da gecen hafta kullandimYoo öyle eğleniyorum senleAlbümündeki klipsiz şarkılar da iyiyse elenmezsin zaten
![]()
Yildizlar Yarisiyorda oy kullanmadim diye küstü ama hep @denizz19 un sucu hic hatirlatmadi bende unuttumsen bu gül gibi çocuğu nasıl bir eşşeklik yapıp küstürdün anlat@Yiğitt