Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

efsaneye bak ayol ilk defa duydum bu şarkıyı :A :A :A

@DarkLeqenD hadi sen şarkını yolla :A
Sen duymadiysan efsane oldugu kanitlanmistir :A :A
Akustik versiyonla gelinir mi saf mısın :D
Albümde sadece akustik olani var ne yapayim :A
Harika seçim olmuş ama oy kullanmayacağım. Kısasa kısas. :Z

Oha lan Ferdi Tayfuru sen mi seçtin, şaşırdım. :D İyi tercih ama. :bhr: 2 haftadır iyi puan alıyon. :A
Kullanmazsan ayip edersin kanka :A
Ne alaka olm anlamadım? :F
Albümde sadece akustik versiyonu var diyorum neyini anlamadin :F

Normal versiyonu Ozan Çolakoğlu'nun albümünde işte Gülşen akustik versiyonunu Beni Durdursan mı albümüne almış. :D
Akustik olmayanıyla gelebilir bence sonuçta aynı şarkılar Çiko izin verir @Çiğdem- dime kız :A
Sen duymadiysan efsane oldugu kanitlanmistir :A :A

Albümde sadece akustik olani var ne yapayim :A

Kullanmazsan ayip edersin kanka :A

Albümde sadece akustik versiyonu var diyorum neyini anlamadin :F
zaten şarkı gülşenin norml kendi albümünde olsaydı bu şarkının akustik olması fark etmiyor kullanmasına izin veremezdim normal albümden uyarlama şarkı olmucak ama gülşenin normal albümünde olmadığı için bu şarkıyı kullanabilir ozanın albümündeki o versionu kullanabilirsin @eskici onu paylaş :A

zaten şarkı gülşenin norml kendi albümünde olsaydı bu şarkının akustik olması fark etmiyor kullanmasına izin veremezdim normal albümden uyarlama şarkı olmucak ama gülşenin normal albümünde olmadığı için bu şarkıyı kullanabilir ozanın albümündeki o versionu kullanabilirsin @eskici onu paylaş :A
Sadece akustik olmayan parçayı kullanabilirsin dediğini anladım diğerleri pompyce olmuş. :A

Normaline izin veriyorsan daha sonra kullan o zaman bu şarkıyı @eskici :A

Sadece akustik olmayan parçayı kullanabilirsin dediğini anladım diğerleri pompyce olmuş. :A
yani single albüm veya başka şarkıcının albümünde olan şarkılar olursa sizin albümde onları kullanmanıza izin veriyorum ama senin albümündeki şarkı gülşenin 10 şarkılık norml albümünden bir uyarlama şarkıysa kullnamıyor albümdeki şarkılarınız normal stüdyo albümündeki şarkılardan uyarlama olmucak :F

Ben belki de senin yüzünden elendim YY'den :T:
Benim yüzümden degil ya kullanman lazim kankam :A
Orjinalini mi kullanayim yani :A

yani single albüm veya başka şarkıcının albümünde olan şarkılar olursa sizin albümde onları kullanmanıza izin veriyorum ama senin albümündeki şarkı gülşenin 10 şarkılık norml albümünden bir uyarlama şarkıysa kullnamıyor albümdeki şarkılarınız normal stüdyo albümündeki şarkılardan uyarlama olmucak :F
Hımmm :F

@Çiğdem- bu hafta Kraliçemizden 700 milyon olan Work ile 26. Vevo sertifikasını aldığı Needed Me paylaşılabilir.:bhr: Tabi bir tane de sana seçme hakkı veriyorum.:A 3 parça paylaşabilirsin. özellikle @yigit_00 etiketle.:A

Zamaninda niye söylemiyorsun :A
bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünü :F

@Yiğitt sen neden oy göndermiyorsunki gitmeden son bir oy yollarsın :Z

@Çiğdem- bu hafta Kraliçemizden 700 milyon olan Work ile 26. Vevo sertifikasını aldığı Needed Me paylaşılabilir.:bhr: Tabi bir tane de sana seçme hakkı veriyorum.:A 3 parça paylaşabilirsin. özellikle @yigit_00 etiketle.:A
hahah aa sana yetki versem sen sonuclar açıklarken istediğin şarkıyıları paylaş :A