Akustik olmayanıyla gelebilir bence sonuçta aynı şarkılar Çiko izin verir @Çiğdem- dime kızŞarkı Ozan Çolakoğlu'nun albümündeydi Gülşen eskici'nin yarıştığı albümüne akustik versiyonunu koymuş mecbur bunu kullanacak
Akustik olmayanıyla gelebilir bence sonuçta aynı şarkılar Çiko izin verir @Çiğdem- dime kızŞarkı Ozan Çolakoğlu'nun albümündeydi Gülşen eskici'nin yarıştığı albümüne akustik versiyonunu koymuş mecbur bunu kullanacak
Zevkli adamsın vesselamİlk hafta 12, ikinci hafta 9 puan vermişim. Bana ayrı özel teşekkür etmen lazım.
Olmaz öyle şey kabul etmem benAkustik olmayanıyla gelebilir bence sonuçta aynı şarkılar Çiko izin verir @Çiğdem- dime kız
Normal versiyonu Ozan Çolakoğlu'nun albümünde işte Gülşen akustik versiyonunu Beni Durdursan mı albümüne almış.gülşenin kendi albümündemi bu şarkının başka versionu
Sen duymadiysan efsane oldugu kanitlanmistir
Albümde sadece akustik olani var ne yapayimAkustik versiyonla gelinir mi saf mısın
Kullanmazsan ayip edersin kankaHarika seçim olmuş ama oy kullanmayacağım. Kısasa kısas.
Oha lan Ferdi Tayfuru sen mi seçtin, şaşırdım. İyi tercih ama. 2 haftadır iyi puan alıyon.
Albümde sadece akustik versiyonu var diyorum neyini anlamadinNe alaka olm anlamadım?
Ben belki de senin yüzünden elendim YY'denSen duymadiysan efsane oldugu kanitlanmistir
Albümde sadece akustik olani var ne yapayim
Kullanmazsan ayip edersin kanka
Albümde sadece akustik versiyonu var diyorum neyini anlamadin
Yine de iyi puan veririm.Sen duymadiysan efsane oldugu kanitlanmistir
Normal versiyonu Ozan Çolakoğlu'nun albümünde işte Gülşen akustik versiyonunu Beni Durdursan mı albümüne almış.
Akustik olmayanıyla gelebilir bence sonuçta aynı şarkılar Çiko izin verir @Çiğdem- dime kız
zaten şarkı gülşenin norml kendi albümünde olsaydı bu şarkının akustik olması fark etmiyor kullanmasına izin veremezdim normal albümden uyarlama şarkı olmucak ama gülşenin normal albümünde olmadığı için bu şarkıyı kullanabilir ozanın albümündeki o versionu kullanabilirsin @eskici onu paylaşSen duymadiysan efsane oldugu kanitlanmistir
Sadece akustik olmayan parçayı kullanabilirsin dediğini anladım diğerleri pompyce olmuş.zaten şarkı gülşenin norml kendi albümünde olsaydı bu şarkının akustik olması fark etmiyor kullanmasına izin veremezdim normal albümden uyarlama şarkı olmucak ama gülşenin normal albümünde olmadığı için bu şarkıyı kullanabilir ozanın albümündeki o versionu kullanabilirsin @eskici onu paylaş
Normaline izin veriyorsan daha sonra kullan o zaman bu şarkıyı @eskicizaten şarkı gülşenin norml kendi albümünde olsaydı bu şarkının akustik olması fark etmiyor kullanmasına izin veremezdim normal albümden uyarlama şarkı olmucak ama gülşenin normal albümünde olmadığı için bu şarkıyı kullanabilir ozanın albümündeki o versionu kullanabilirsin @eskici onu paylaş
yani single albüm veya başka şarkıcının albümünde olan şarkılar olursa sizin albümde onları kullanmanıza izin veriyorum ama senin albümündeki şarkı gülşenin 10 şarkılık norml albümünden bir uyarlama şarkıysa kullnamıyor albümdeki şarkılarınız normal stüdyo albümündeki şarkılardan uyarlama olmucakSadece akustik olmayan parçayı kullanabilirsin dediğini anladım diğerleri pompyce olmuş.
Benim yüzümden degil ya kullanman lazim kankamBen belki de senin yüzünden elendim YY'den
Orjinalini mi kullanayim yanizaten şarkı gülşenin norml kendi albümünde olsaydı bu şarkının akustik olması fark etmiyor kullanmasına izin veremezdim normal albümden uyarlama şarkı olmucak ama gülşenin normal albümünde olmadığı için bu şarkıyı kullanabilir ozanın albümündeki o versionu kullanabilirsin @eskici onu paylaş
orjinali kullanabilrisin kısacaBenim yüzümden degil ya kullanman lazim kankam
Orjinalini mi kullanayim yani
Hımmmyani single albüm veya başka şarkıcının albümünde olan şarkılar olursa sizin albümde onları kullanmanıza izin veriyorum ama senin albümündeki şarkı gülşenin 10 şarkılık norml albümünden bir uyarlama şarkıysa kullnamıyor albümdeki şarkılarınız normal stüdyo albümündeki şarkılardan uyarlama olmucak
Simdi paylastik sarkiyi degistirirsek ayip olmaz miNormaline izin veriyorsan daha sonra kullan o zaman bu şarkıyı @eskici
AMAN SİZLEMİ UĞRAŞICAM BE NE HALİNİZ VARSA GÖRSÜN
Zamaninda niye söylemiyorsunorjinali kullanabilrisin kısaca
bana sordunmu ayy ben ne bileyim gülşenin albümünüZamaninda niye söylemiyorsun
hahah aa sana yetki versem sen sonuclar açıklarken istediğin şarkıyıları paylaş