Boşver eğlenmene bak hemen gidiyorum deme gidip dönenler utansın.neyi kastediyodun
bırak onlar birbirini yesin sen karışma koca adamlar :9)) zaten @Çiğdem- de müdahele etmiyor yapımcı olarak kavgadan reyting umuyor çikinella.ss
Korkudan erkenden kullanmışsın klipli şarkını yine eleneceksin zamanı gelince.Kendimi RTE gibi hissettirdin rakiplerin korkulu rüyasıyım.
Boşver eğlenmene bak hemen gidiyorum deme gidip dönenler utansın.
asıl sen balkabağına dönüş seni afrikaya postalamanın vakti geldi puana baq.
ay sen kendine bak 1 vermişsin ben en azından 3 point verdim şimdi 1 ve 3 ile kötü bir espri yapardım ama yeri değil.ss@DarkLeqenD oyları
11-Erkin Koray - Eyvah
10-Model - Yalnızlık Senfonisi
9-Ezo - Emanet
8-Pinhani - İstanbul'da
7-Burcu Güneş - Bir Sevgi İstiyorum
6-Gülşen - Yalanlar Çok Güzel
5-Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
4-Ziynet Sali - Geldim Oyununa
3-Gökhan Türkmen - Ağır Ağır
2-Murat Boz - Temelli
1-Sezen Aksu - Bile Bile
@DarkLeqenD çok teşekkürler harika puan@DarkLeqenD oyları
11-Erkin Koray - Eyvah
10-Model - Yalnızlık Senfonisi
9-Ezo - Emanet
8-Pinhani - İstanbul'da
7-Burcu Güneş - Bir Sevgi İstiyorum
6-Gülşen - Yalanlar Çok Güzel
5-Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
4-Ziynet Sali - Geldim Oyununa
3-Gökhan Türkmen - Ağır Ağır
2-Murat Boz - Temelli
1-Sezen Aksu - Bile Bile
işte gerçeklerMaalesef, üzgünüm ama bunu herkes bilmeliydi. Daha fazla dayanamıyorum...
Teşekkürler @turkuazz aynı puanı vermişiz birbirimize.
Oylama öncesin de ne biçim kulisler dönmüş vay vay.Öyle ya puanlar bu hafta eşit olmuş
@vadikızı ciddiye almadığını söylediğin için ben o mesajı yazdım yoksa rahatsız değilim senden. sen takıl dedin bende takılıyorum sana. jurilikten falan ayrılma zaten vekil juri Başkanı olarak iznim yok.)))
E sende zevkim bu diyip süper cevap verdin bitti ne uzatıyosun.e görüyosun emre zevkim bu benim ne yapabilirim
@sokak sanati bana ne dersen de umut ben seni çok seviyorum hepte
sevip değer verecem
Maalesef, üzgünüm ama bunu herkes bilmeliydi. Daha fazla dayanamıyorum...
o zaman @Billy Kane ile kavga etme evet takılabilirsin önemli değil yeter ki siz
tartışmayın olurmu
E sende zevkim bu diyip süper cevap verdin bitti ne uzatıyosun.
@denizz19 u banlamak için daha neyi bekliyorsunuz ey forum yönetimi !!!Maalesef, üzgünüm ama bunu herkes bilmeliydi. Daha fazla dayanamıyorum...