sen kurulda değilsin zaten. ben varım birde çiğdem sekreter olarak
Altta teşekkürü görmesem ciddi sandım. Gerçekten bozulmadın demi? :S@mrt-06 sana yazıklar olsun böyle bir kalleşliği yaptığın için. Yarışmadan çekiliyorum.
ben sana bişi göndermedimBana gönderme yapmişlar 7 mesaj yazmişlar diğer üçünü de görelim @mrt-06 ayrıca neden böyle olaya kariştin mrt-06 anlamadım
Ulan emekli adamsın el atsana olaya
Ayy Melek niye çekileyim canımTamam mı çekilmek yok kalıyosun bak gerçekten üzülürüm
Zaten final iddiam yok ama net 3 hafta daha burdayım. ikili elemelerde Topsuz Tüfeksiz ile Yaş Hikayesi ile gelicem.Sanki -20 verdi Merve zaten seviliyor bu hamleyle Merve'nin ipini çektin artık geçmiş olsun.
merak etme cnm o çekilmeden biz şutlayacaz @vadikızıAltta teşekkürü görmesem ciddi sandım. Gerçekten bozulmadın demi? :S
Ayy Melek niye çekileyim canım
merak etme cnm o çekilmeden biz şutlayacaz @vadikızı
Ben senden böyle bir şey istediysem kardeşliğimize güvenerekti neden ifşa ettin ki üzüldüm gerçekten. Yarışmadan atabilirsin @Çiğdem-Altta teşekkürü görmesem ciddi sandım. Gerçekten bozulmadın demi? :S
Merve slowlarıyla iyi gidiyordu inşallah forum hareketlilerine gıcık kapıp düşük vermez.Zaten final iddiam yok ama net 3 hafta daha burdayım. ikili elemelerde Topsuz Tüfeksiz ile Yaş Hikayesi ile gelicem.
Ben senden böyle bir şey istediysem kardeşliğimize güvenerekti neden ifşa ettin ki üzüldüm gerçekten. Yarışmadan atabilirsin @Çiğdem-
Şike sayilmaz odenizin şikeli belgesine ne diyorsun gör güvendiğin adamı