Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta Sonuçları

darkcım çok tşk ederim bu sözleri senden duymak kırıcı ben şarkıya oy verdim
zevkimi sorguluyosun şu anda seviyorum arabeski ama her şarkısını seveceğim
diye birşey varmı:D:D
Her şarkısını değil ama bu şarkısını sevmen lazım zevkin varsa :D

kız @Çiğdem- hızlansana @DarkLeqenD gece 12de balkabağına dönüşüyormuş çocuk yorum yapamıcak.ss
12 biter işte :A

@turkuzz oyları
Model - Diğer Masallar Albümü-11
Merve Özbey - Yaş Hikayesi Albümü-10
Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Albümü-9
Gülsen - Beni Durdursan mı ? Albümü-8
Ziynet Sali - No 6 Albümü-7
Pinhani İnandığın Masallar Albümü-6
Murat Boz - Janti Albümü-5
Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık albümü-4
Sezen Aksu- Düş Bahçeleri Albümü-3
Erkin Koray - 1976 Albümü-2
Burcu Güneş - Gül Kokusu Albümü-1

O konuda yanılıyosun. Gittiğin gün beni sinir etmiştin konunda da zaten ful etiket yapıp takmadığıma kendin söyledin geldiğin gün? Ama ben yinede sana olan sevgimden hoş karşılamak istedim seni. Ablaya olan mesajlarından rahatsızım hepsi bu.

Sinir olacak bir şey yoktu. ben şikayet ettim her mesajını 10'da 1 ceza aldın. Ben en fazla bunu yaptım. sinir olacak bir şey yok. iyi yaptın hoş karşılamak ile bende aksini yapmadım ama giderken hiç hoş değildin.
abla ile benim aramda. bana öyle takılıyor. bende ona. sinir olsun diye yapılmış şeyler.senin atlayıp büyütmen boş.

Sinir olacak bir şey yoktu. ben şikayet ettim her mesajını 10'da 1 ceza aldın. Ben en fazla bunu yaptım. sinir olacak bir şey yok. iyi yaptın hoş karşılamak ile bende aksini yapmadım ama giderken hiç hoş değildin.
abla ile benim aramda. bana öyle takılıyor. bende ona. sinir olsun diye yapılmış şeyler.senin atlayıp büyütmen boş.

Umut madem ikimizin arasında beni dinle ve umutla tartışma lütfen:( hatrım varsa
sende ki eminim var lütfen benim hatrım için tartışmayın bundan sonra oy falan
kullanmıcam ben rahat olun siz