Her şarkısını değil ama bu şarkısını sevmen lazım zevkin varsadarkcım çok tşk ederim bu sözleri senden duymak kırıcı ben şarkıya oy verdim
zevkimi sorguluyosun şu anda seviyorum arabeski ama her şarkısını seveceğim
diye birşey varmı
Bana kalırsa senin kulağın bozuk aynı tonda söyleyiş ve hep aynı müzik.Senin kulağın bozuk. Çok güzel şarkı bence. Gruplar olmasa onların enerjisi olmasa bende ilk 2'ye sokardım.
Her şarkısını değil ama bu şarkısını sevmen lazım zevkin varsa
Sarışın bu unutur -5 imi diyodum nitekim yanılmamışımda şimdi senin yaptığın iş miBakalım belki zorlarız ilk 3'ü daha Merve'nin -5'i de var hem.
12 biter iştekız @Çiğdem- hızlansana @DarkLeqenD gece 12de balkabağına dönüşüyormuş çocuk yorum yapamıcak.ss
O konuda yanılıyosun. Gittiğin gün beni sinir etmiştin konunda da zaten ful etiket yapıp takmadığıma kendin söyledin geldiğin gün? Ama ben yinede sana olan sevgimden hoş karşılamak istedim seni. Ablaya olan mesajlarından rahatsızım hepsi bu.
Ay abla ne alaka şimdisen şu an zevkimi sorguluyosun farkındamısın ben sana kurtlar vadisi müziklerini
sevmen lazım sen ne dersin bana
niye ben dönüşüyorum bekız @Çiğdem- hızlansana @DarkLeqenD gece 12de balkabağına dönüşüyormuş çocuk yorum yapamıcak.ss
Geçen hafta beni 1 puanla geçmenin bir bedeli olacaktı elbet Ama bence yine final puanı alacaksın. ssSarışın bu unutur -5 imi diyodum nitekim yanılmamışımda şimdi senin yaptığın iş mi
yahu ikinizide sevdiğimi söylüyorum bunun neresi sevgisizlik ne mavi boncuğu ya
saçmalama emre allah aşkına ya
Sinir olacak bir şey yoktu. ben şikayet ettim her mesajını 10'da 1 ceza aldın. Ben en fazla bunu yaptım. sinir olacak bir şey yok. iyi yaptın hoş karşılamak ile bende aksini yapmadım ama giderken hiç hoş değildin.
abla ile benim aramda. bana öyle takılıyor. bende ona. sinir olsun diye yapılmış şeyler.senin atlayıp büyütmen boş.
ne emresi ne diyor sen. adımı öğrende gel