Sen müzik kalitesinden iyi anlıyorsunbu haftada tam puan vermiştim neden bukadar düşük aldığını bende anlayamadım
Sen müzik kalitesinden iyi anlıyorsunbu haftada tam puan vermiştim neden bukadar düşük aldığını bende anlayamadım
tanınmamıs diyebiliriz ama @Billy Kane nin merveside pek tanınmıyor o kızda ne bulmuşlr acabaSen müzik kalitesinden iyi anlıyorsunama şu çok iyi anlaşıldı forum Ezoyu sevmedi Yada çoğu hiç dinlememiş şarkılarınıbu haftaki şarkıda iyi şarkıydı bu sonucu hak etmedi aslında ama bu şarkıyla az kalsın elenmiş oluyordum3.Haftada elenirimbakalım artık
İki haftadır düşük alıyorsun oylamamda ama bu öbür haftalarda da düşük alacağın anlamı taşımıyorBana yüksek vermeden elenme bari.
Yok Ezoya oranla daha fazla tanınıyor ama haklısın öbür yarışmacılara oranla daha az tanınıyor
Ben demiştim sana toparlayacağım diye forum slowcu.@Tolstoyevski Erkin Koray ile göz korkutmaya devam ediyorsun tebrikler
@denizz19 ziynetlede final puanına kavuştun @Billy Kane sende merve ile iyi başladın sezona sizede tebrikler
@Bully hemen toparladın final puanıda kıl payı kaçtı
gelelim @Forumdash sana malesef albüm yarışmasının kötü yanı o şarkıların hepsini kullanmak zorundasın 10 şarkı varsa ve 1 kötü şarkın olsun 9 iyi olsun o kötüyle eleniyorsun kenan doğuluda çakkıdı albümüyle 2. hafta elenmişti geçmiş olsun
Ezoyu şu an için senin oylamaların ile bazı arkadaşların oylamaları koruduEzoya yüksek vererek onu koruduk bu hafta haftaya kimseyi kayırmayacağım çünkü elenmesi gereken albüm gitti ve şimdi işimiz daha zor herkese kolay gelsin erkin korayı tebrik etmeye gerek yok şarkı açıklandığında 1.liğini ilan etti zaten
İlk5 e girenleri tebrik ediyorum
aa ne bileyim o şarkı belkide iyi sonuç alırdı evet demekki bu adamın hareketli şarkısını sevmiyorlar bence çok güzel şarkıydıBen demiştim sana toparlayacağım diye forum slowcu.Keşke ilk hafta da slowla gelseymişim boşuna rezil olduk. ss
Şarkıların fena değildi aslında ama bi türlü yukarılara çıkaramadım sıralamamda umarım ben de iyi verebilirim sana.İki haftadır düşük alıyorsun oylamamda ama bu öbür haftalarda da düşük alacağın anlamı taşımıyorayrıca elenmiş olsam dahi juri olarak oylamam sürmüş olacakbu arada bende senden yüksek almadan elenmem umarım
Sana göre her hafta eleniyorum zatenelenme adayımsın vlla havanızda söndü
Dedim zaten albüm slow kaynıyor ilk hafta millet eğlensin ama eğlenmeye niyetleri yokmuş demek kiaa ne bileyim o şarkı belkide iyi sonuç alırdı evet demekki bu adamın hareketli şarkısını sevmiyorlar bence çok güzel şarkıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?