Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

hahah 1.sezon pek faydanı görememiştik ama 2.sezon oylarınla sende destek verdin yarışmamıza bu sezonda oylarını bekliyoruz cnm paranıda hak et yani

hahah 1.sezon pek faydanı görememiştik ama 2.sezon oylarınla sende destek verdin yarışmamıza bu sezonda oylarını bekliyoruz cnm paranıda hak et yani
Tabi ki oy göndereceğim hatta yorum da yaparım jürilikten atılmak istemiyorum tek gelir kaynağım burası sonuçta

Şu aralar sayende hissettiğim

Tabi ki oy göndereceğim hatta yorum da yaparım jürilikten atılmak istemiyorum tek gelir kaynağım burası sonuçta

Şu aralar sayende hissettiğim

hahahha bu sevimsiz çocukta kim ayoll

Olmadi bu ya bende diyordum @Tolstoyevski buraya yorum yapar bende diss atardim ve intikamimi alirdim
benden başka sunucu yorum yapmayacak yarışmacıyı almazdı yarışmasına bende ilk 3 haftada eletebilirim tabi

@Tolstoyevski tam puan vermeyenin kalbi kurusun.

@EFE UYSAL cuma 17:00 kadar süren var ama sen yılmaz morgülle şarkına karar ver paylaş milletin kulağının pası silinsin ayoll

Ben ilk hafta oylayamıyorum ama ikinci haftaya İstanbul'da olmuş olurum.

yarın yani cuma günü 17:00 son şarkı gönderme tarihi

7 kişi gönderdi 8 kişi kaldı yarın doğum günüm olduğu için akşam forumda olamıcam oyüzden 17:00 yaptım cumartesiye kalırsa kötü olur çünkü sonucları pazar açıklıcaz oyüzden bu akşam , bu gece yarın sabah yada yarın gündüz şarkılarınızı bekliyorum

@xemrexxx @turkuazz @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @Harunnn60 @Forumdash @eskici

Kaç kişi kaldı
bu akşam başlayalım oylamaya

Örnek: Türkiye'nin en cok izlenen müzik klibi Gülsen - Bangir Bangir yani Türkiye'nin efsanesi bildigin seyi niye soruyorsun

Neden derseniz kitleleri peşinden sürükleme yeteneği yok. Seveni çok olabilir ama albümü her yaz sabırsızlıkla beklenen bir isim değil. O yüzden izdiham yaşanan bir Gülşen konserini çok az duymuşsunuzdur. Yer yerinden oynamaz Gülşen konserlerinde.

Hani bir yaz albüm çıkarmasa “Ne oldu, Gülşen’in albümü neden çıkmadı” diyecek insan sayısı bile bir elin beş parmağını geçmez. Çoğunluk da fark etmez zaten albümünün çıkıp çıkmadığını.

Aslına bakarsanız bir tarzı, bir duruşu yok Gülşen’in sahnede. Sürekli farklı imajla karşımızda. Çizilen imajlar da genelde oradan buradan taklit edilmiş çıkıyor nihayetinde. Teknoloji çağında hala insanları aptal yerine koymak ve nasıl olsa anlamazlar bahanesine sığınmak çok traji komik aslında. Ama nedense Gülşen, bu huyundan asla vazgeçmiyor.

Hal böyle olunca şarkılar özgün ama imaj çalıntı kisvesinden asla kurtulamıyor Gülşen.

Dikkat edin onun sahnelerine ya da kliplerine; şarkılarından çok imajı öndedir. Gülşen seksiliği şarkılardan üstündür. Bir nevi Hadise gibi yani. Çünkü Hadise’de de şarkı ikinci planda seksilik ön plandadır.

İşte bu yüzden sadece şarkıcı sıfatından öteye gidemiyorlar ve isimlerinin önüne pop star titri eklenmiyor. Pop star dediğimiz insanları gözünüzün önüne getirin, ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız!

Açıklama kime aitse ağzına sağlık iyi sözler sarfetmiş

Ayni örnegi tekrar verecem Gülsen diger sarkicilar gibi baska yönleriyle degil sadece sarkilariyla ön plandadir Türkiye'nin en cok izlenen müzik klibi olan Bangir Bangir da buna cok güzel bir örnektir daha cok örnek var da söylememe gerek yok bu yeterli yukarda yazan sacmaliklari cürütmek icin

Sonrada kiskaniyorsun deyince kizarsin bana

eskici saçmalık olarak görmüş