Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

aa bu arada @turkuazz albümünde 8 şarkı olduğundan albüm dışı 2 şarkı eklemesine izin verdim 10 olsun diye son kezle ile ömürlük emanet şarkılarını ekledi onuda belirtelim daha sonra konudad belirtirim şimdi unutmuşum :A :A :A

aa bu arada @turkuazz albümünde 8 şarkı olduğundan albüm dışı 2 şarkı eklemesine izin verdim 10 olsun diye son kezle ile ömürlük emanet şarkılarını ekledi onuda belirtelim daha sonra konudad belirtirim şimdi unutmuşum :A :A :A
Yok böyle bişey beee :A bende çıkarıp eklemek istiyorum :A

Bu albümü ararken zorlanmadın demi , sadece bir tane şarkıyı biliyorum :A başka albüm bulamadın mı :A
Biraz Ayrılık, Bir Öykü, Rüya, Ayıp Ettin, Bile Bile Yandı Yüreğim hepsi bilindik şarkılar duymaman senin ayıbın. :A Göki'nin en iyi albümü budur emin ol, dinledikçe anlayacaksın. :A

Taş ın kıymetini bilmediniz ya ne diyim ben size :T: neyse canım şimdilik bir tane tam puanın hazır (bir öykü) üzülmene gerek yok :A
Sen Bir Öykü zamanlarını göremeyecen ki :A Birkaç haftaya eleriz seni zaten, elendikten sonra da tribe girip oy kullanmadığın için yorumların beni ilgilendirmiyor :A

Sen Bir Öykü zamanlarını göremeyecen ki :A Birkaç haftaya eleriz seni zaten, elendikten sonra da tribe girip oy kullanmadığın için yorumların beni ilgilendirmiyor :A
Saygısızsın :A Ferdi Baba bu , ne söylese güzeldir :A Ama yine de endişeliyim : 1veren çok olur diye :A

Saygısızsın :A Ferdi Baba bu , ne söylese güzeldir :A Ama yine de endişeliyim : 1veren çok olur diye :A
Sen saygıdan ne anlarsın :A Ferdi Baba 1'i hak etmiyor da sen hak ediyorsun işte üyelerin de bu yönde düşüneceğinden kuşkum yok. :A

Herhangi bi açıklamaya gerek yok :)
Etiketimiz : #BirGünHerkesFerdiBabaDinleyecek

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat

Sen saygıdan ne anlarsın :A Ferdi Baba 1'i hak etmiyor da sen hak ediyorsun işte üyelerin de bu yönde düşüneceğinden kuşkum yok. :A
Ben naptım be :A

İlk haftamızda sözü ve müziği Mete Özgencil'e ait olan 'Adeta Müebbet' isimli şarkıyla başlıyoruz. Derin anlamın yattığı ve bir o kadar da derin bir müziğin yer aldığı şarkımız... Umarım beğenirsiniz.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At
racap bildirmeyide unutma şimdiden hazırlayalım :A