İzmir'de oturmuyorum Balıkesir'de oturuyorum ama İzmir'liyim işte, her ay 2-3 kez izmire geliyorum neredeyse Balçova sen?
Yok ben geldiğimde Ajda Pekkan vardı sjadhsdf
Yok böyle bişey beee bende çıkarıp eklemek istiyorumaa bu arada @turkuazz albümünde 8 şarkı olduğundan albüm dışı 2 şarkı eklemesine izin verdim 10 olsun diye son kezle ile ömürlük emanet şarkılarını ekledi onuda belirtelim daha sonra konudad belirtirim şimdi unutmuşum
Biraz Ayrılık, Bir Öykü, Rüya, Ayıp Ettin, Bile Bile Yandı Yüreğim hepsi bilindik şarkılar duymaman senin ayıbın. Göki'nin en iyi albümü budur emin ol, dinledikçe anlayacaksın.Bu albümü ararken zorlanmadın demi , sadece bir tane şarkıyı biliyorum başka albüm bulamadın mı
Üçkuyular. Balçova'nın dibinde hemen @DarkLeqenD doğru söylüyon la yakında kardeş çıkacaz galiba
Senin albümünde eksik şarkı yok ayrıca ben şarkıyı çıkarmıyorum ekliyorumYok böyle bişey beee bende çıkarıp eklemek istiyorum
''En baştan'' siler süpürür bu albümüBiraz Ayrılık, Bir Öykü, Rüya, Ayıp Ettin, Bile Bile Yandı Yüreğim hepsi bilindik şarkılar duymaman senin ayıbın. Göki'nin en iyi albümü budur emin ol, dinledikçe anlayacaksın.
''En baştan'' siler süpürür bu albümü
O albümde Çatı Katı ve Sen İstanbul'sun dışında pek iş yok. Neyse zaman her zamanki gibi beni haklı çıkaracaktır.''En baştan'' siler süpürür bu albümü
Kulak var nizam varAynen dedim geçtim kardeşim
Taş , Dene : bunlar neO albümde Çatı Katı ve Sen İstanbul'sun dışında pek iş yok. Neyse zaman her zamanki gibi beni haklı çıkaracaktır.
Taş ve Dene forumdaki En Favori Şarkı etkinliğinde ikinci turu göremeyen şarkılar be. Çok da tutmadılar zaten.Kulak var nizam var
Taş , Dene : bunlar ne
Taş ın kıymetini bilmediniz ya ne diyim ben size neyse canım şimdilik bir tane tam puanın hazır (bir öykü) üzülmene gerek yokTaş ve Dene forumdaki En Favori Şarkı etkinliğinde ikinci turu göremeyen şarkılar be. Çok da tutmadılar zaten.
Sen Bir Öykü zamanlarını göremeyecen ki Birkaç haftaya eleriz seni zaten, elendikten sonra da tribe girip oy kullanmadığın için yorumların beni ilgilendirmiyorTaş ın kıymetini bilmediniz ya ne diyim ben size neyse canım şimdilik bir tane tam puanın hazır (bir öykü) üzülmene gerek yok
Saygısızsın Ferdi Baba bu , ne söylese güzeldir Ama yine de endişeliyim : 1veren çok olur diyeSen Bir Öykü zamanlarını göremeyecen ki Birkaç haftaya eleriz seni zaten, elendikten sonra da tribe girip oy kullanmadığın için yorumların beni ilgilendirmiyor
neyi çıkarıp eklemiş beee albümde 8 şarkı vardı öyle durumlarda tamamlamak adına ekleyebiliyor senin şarkıların yeterli fazla bileYok böyle bişey beee bende çıkarıp eklemek istiyorum
İşte ben çıkarıp ekleyen ilk yarışmacı olmak istiyorumneyi çıkarıp eklemiş beee albümde 8 şarkı vardı öyle durumlarda tamamlamak adına ekleyebiliyor senin şarkıların yeterli fazla bile
Sen saygıdan ne anlarsın Ferdi Baba 1'i hak etmiyor da sen hak ediyorsun işte üyelerin de bu yönde düşüneceğinden kuşkum yok.Saygısızsın Ferdi Baba bu , ne söylese güzeldir Ama yine de endişeliyim : 1veren çok olur diye
Ben naptım beSen saygıdan ne anlarsın Ferdi Baba 1'i hak etmiyor da sen hak ediyorsun işte üyelerin de bu yönde düşüneceğinden kuşkum yok.
racap bildirmeyide unutma şimdiden hazırlayalımİlk haftamızda sözü ve müziği Mete Özgencil'e ait olan 'Adeta Müebbet' isimli şarkıyla başlıyoruz. Derin anlamın yattığı ve bir o kadar da derin bir müziğin yer aldığı şarkımız... Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At
Ben özelden atacamracap bildirmeyide unutma şimdiden hazırlayalım