İyi bir albümle katılmışsın abla 6 hit şarkı var.Selamlar herkese bende Yalancısın ile başlıyorum
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa@MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi@DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At
moru kullan bence zayıf şarkıdan başlaYahu ben hala karar veremedim bile @Çiğdem- son gün ne zaman?
İyi bir albümle katılmışsın abla 6 hit şarkı var.
Bu şarkısını bilmiyorum ama dinleyince severim inşallah.
Çok zor karar vallaha ben böyle sanmıyordum Tamam cuma son gunse iyi şarkıları biraz daha dinleyeyeim filanmoru kullan bence zayıf şarkıdan başla
cuma 17:00 ilk hafta diye 2 gün süre verdim normalde 1 gün olucak süresi
düşük şarkıları ön sıraya diz 10 şarkıdan hangisi en zayıfsa 1.hafta kullan düşükten yükseğe git 5.haftayla birlikte güçlü şarkılar gerekecek finale kadar 2 li elemelerle boğuşucaksınızÇok zor karar vallaha ben böyle sanmıyordum Tamam cuma son gunse iyi şarkıları biraz daha dinleyeyeim filan
Evet ama ya beğenilmez ilk haftadan elenirsem Zaten kadını forumda pek seveni yohkdüşük şarkıları ön sıraya diz 10 şarkıdan hangisi en zayıfsa 1.hafta kullan düşükten yükseğe git 5.haftayla birlikte güçlü şarkılar gerekecek finale kadar 2 li elemelerle boğuşucaksınız
aaa onu bilemem tabi o kadının elenmesine çokta üzülmem onun yüzünden şampiyon olmadım sonuçtaEvet ama ya beğenilmez ilk haftadan elenirsem Zaten kadını forumda pek seveni yohk
Sus kinci kim temsil ediyordu o zaman? Bence sen o temsil edeni araştır kulis yapılmış arkandanaaa onu bilemem tabi o kadının elenmesine çokta üzülmem onun yüzünden şampiyon olmadım sonuçta
kulisede çok uygun birisi zaten @denizz19Sus kinci kim temsil ediyordu o zaman? Bence sen o temsil edeni araştır kulis yapılmış arkandan
Aha o zaman ilk haftadan elendim asagdafa Ayağımı kaydıracaklarkulisede çok uygun birisi zaten @denizz19
survivor 1.sezon sıla 3. sezonuda hande ile kazanmıştı 2.sezonu sezen aksu all starı ise sokak sanati rihannayla almıştı
benim yarışmamdada 1.sezon yine sıla 2.sezon barış akarsu ayrıca barış ilkd efa erkek şampiyon oldu öncekiler hep kadındı
enver all starda handeyi aldı mesala sopa şarkısıyla elendi deniz 2. falan olmuştu o şarkıylaAha o zaman ilk haftadan elendim asagdafa Ayağımı kaydıracaklar
Sonuçta ben de oy kullanıyorumenver all starda handeyi aldı mesala sopa şarkısıyla elendi deniz 2. falan olmuştu o şarkıyla
üye etkiside az çok var mesala @xemrexxx sana 3 puandan yukarıya vermez
Olmadi bu ya bende diyordum @Tolstoyevski buraya yorum yapar bende diss atardim ve intikamimi alirdim@Tolstoyevski sinema dizi hariç konulara 1 yıl yorum yapmama protestosu uyguluyormuş oyüzden şarkısını ben paylaşıyorum 1 puanları rahat rahat verebilirsiniz sonuclar açıklanırken size yorum yapamaz dis atıp kendi kendine kudurur
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At