İyi bir albümle katılmışsın abla 6 hit şarkı var.Selamlar herkese bende Yalancısın ile başlıyorum
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa@MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi@DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At
moru kullan bence zayıf şarkıdan başlaYahu ben hala karar veremedim bile@Çiğdem- son gün ne zaman?
İyi bir albümle katılmışsın abla 6 hit şarkı var.
Bu şarkısını bilmiyorum ama dinleyince severim inşallah.![]()
Çok zor karar vallahamoru kullan bence zayıf şarkıdan başla![]()
![]()
cuma 17:00 ilk hafta diye 2 gün süre verdim normalde 1 gün olucak süresi![]()
düşük şarkıları ön sıraya diz 10 şarkıdan hangisi en zayıfsa 1.hafta kullan düşükten yükseğe git 5.haftayla birlikte güçlü şarkılar gerekecek finale kadar 2 li elemelerle boğuşucaksınızÇok zor karar vallahaben böyle sanmıyordum
Tamam cuma son gunse iyi şarkıları biraz daha dinleyeyeim filan
![]()
Evet ama ya beğenilmez ilk haftadan elenirsemdüşük şarkıları ön sıraya diz 10 şarkıdan hangisi en zayıfsa 1.hafta kullan düşükten yükseğe git 5.haftayla birlikte güçlü şarkılar gerekecek finale kadar 2 li elemelerle boğuşucaksınız
![]()
aaa onu bilemem tabi o kadının elenmesine çokta üzülmem onun yüzünden şampiyon olmadım sonuçtaEvet ama ya beğenilmez ilk haftadan elenirsemZaten kadını forumda pek seveni yohk
![]()
Sus kinciaaa onu bilemem tabi o kadının elenmesine çokta üzülmem onun yüzünden şampiyon olmadım sonuçta![]()
![]()
![]()
kulisede çok uygun birisi zaten @denizz19Sus kincikim temsil ediyordu o zaman? Bence sen o temsil edeni araştır kulis yapılmış arkandan
![]()
Aha o zaman ilk haftadan elendim asagdafakulisede çok uygun birisi zaten @denizz19![]()
![]()
![]()
survivor 1.sezon sıla 3. sezonuda hande ile kazanmıştı 2.sezonu sezen aksu all starı ise sokak sanati rihannayla almıştı![]()
![]()
![]()
benim yarışmamdada 1.sezon yine sıla 2.sezon barış akarsu ayrıca barış ilkd efa erkek şampiyon oldu öncekiler hep kadındı![]()
enver all starda handeyi aldı mesala sopa şarkısıyla elendi deniz 2. falan olmuştu o şarkıylaAha o zaman ilk haftadan elendim asagdafaAyağımı kaydıracaklar
![]()
Sonuçta ben de oy kullanıyorumenver all starda handeyi aldı mesala sopa şarkısıyla elendi deniz 2. falan olmuştu o şarkıyla
üye etkiside az çok var mesala @xemrexxx sana 3 puandan yukarıya vermez![]()
Olmadi bu ya bende diyordum @Tolstoyevski buraya yorum yapar bende diss atardim ve intikamimi alirdim@Tolstoyevski sinema dizi hariç konulara 1 yıl yorum yapmama protestosu uyguluyormuş oyüzden şarkısını ben paylaşıyorum1 puanları rahat rahat verebilirsiniz sonuclar açıklanırken size yorum yapamaz dis atıp kendi kendine kudurur
![]()
![]()
![]()
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At