bu arada handenin mor şarkısı bence birçok sarkısından çok iyiMustiyi ben mi sordum
bu arada handenin mor şarkısı bence birçok sarkısından çok iyiMustiyi ben mi sordum
evettt sana cevap vermişim @Forumdash handeden başka şarkı çalsaydınız demişsin bende musti ağrılıklı gittim onun hariçi 4-5 şarkıcıya eyr verdik demişim sen eskiciyi çıkrdın ortayaHakikaten sana cevap vermis zaten sen nerden cikardin simdi bunu
Çıkış parçası olarak bana göre sönük kalmişti. Bu kadar patlayacağını hiç düşünmemiştimbu arada handenin mor şarkısı bence birçok sarkısından çok iyi
Hayır ben sana albümden şarkılar saydım ordan yürüyecektin cevap olarakevettt sana cevap vermişim @Forumdash handeden başka şarkı çalsaydınız demişsin bende musti ağrılıklı gittim onun hariçi 4-5 şarkıcıya eyr verdik demişim sen eskiciyi çıkrdın ortaya
yok bence baya iyi aslında bunu söylerken hakikaten söylüyorum bu kadar tutulması bence sürpriz olmadı çünkü şarkı hakikaten dikkat çeken bir şarkı ama niçin fazla sevmediniz anlamadımÇıkış parçası olarak bana göre sönük kalmişti. Bu kadar patlayacağını hiç düşünmemiştimYoksa güzel şarkı ama 2. Yada 3. şarkı olarak düşünüyordum. Ben albümde tüm şarkıları beğendim. Eski Hande de var yeni Hande de
Yok ben seviyorum da 2.parça olarakyok bence baya iyi aslında bunu söylerken hakikaten söylüyorum bu kadar tutulması bence sürpriz olmadı çünkü şarkı hakikaten dikkat çeken bir şarkı ama niçin fazla sevmediniz anlamadım
anladım onu tabikide ama @Çiğdem- ile sen şarkıyı handenin öbür şarkılarına oranla eksik buldunuz sanırım ben tam tersi şarkıyı öbür şarkılara oranla iyi buldum..bazı şarkıları dinleyince başta sevmeyip sonradan seversin ama bu şarkıyı daha ilk dinlemede dikkat çektiğini söyleyebilirimYok ben seviyorum da 2.parça olarakBenim için albümde 1 numara başka şarkı. Şimdi söylemim
Heh bak demek istediğim bişeye parmak bastınanladım onu tabikide ama @Çiğdem- ile sen şarkıyı handenin öbür şarkılarına oranla eksik buldunuz sanırım ben tam tersi şarkıyı öbür şarkılara oranla iyi buldum..bazı şarkıları dinleyince başta sevmeyip sonradan seversin ama bu şarkıyı daha ilk dinlemede dikkat çektiğini söyleyebilirim
anladım onu tabikide ama @Çiğdem- ile sen şarkıyı handenin öbür şarkılarına oranla eksik buldunuz sanırım ben tam tersi şarkıyı öbür şarkılara oranla iyi buldum..bazı şarkıları dinleyince başta sevmeyip sonradan seversin ama bu şarkıyı daha ilk dinlemede dikkat çektiğini söyleyebilirim
@Forumdash şunu söylemeye çalısıyor kötü değil şarkı ama çıkış parçası olup albümün en hit şarkısı olmamalıydı diyor bende öyle düşünüyorum orta şeker bir şarkı mor mesala deli bile benim albümdeki favorim klip çıkmadan mor kadarda etki yarattı benceYok ben seviyorum da 2.parça olarakBenim için albümde 1 numara başka şarkı. Şimdi söylemim
haklısın bazan işte öyle oluyor bende öbür şarkılarında öyle oluyorum işteHeh bak demek istediğim bişeye parmak bastınbaştan sevmeyip sonradan sevmek. Bana da mor öyle geliyorŞuan seviyorum ama ilk cıktığı anda zayıf görmüştüm. Şarkı beni yanılttı
tamam @Forumdash anlatmak istediğini anladım@Forumdash şunu söylemeye çalısıyor kötü değil şarkı ama çıkış parçası olup albümün en hit şarkısı olmamalıydı diyor bende öyle düşünüyorum orta şeker bir şarkı mor mesala deli bile benim albümdeki favorim klip çıkmadan mor kadarda etki yarattı bence
ayy vlla ben 100 defada dinlesem sevebileceğimi sanmıyorum ben sözlere çok önem veriyorum şarkıda mor şarkısının sözleri bana çok basit geliyor nakaratı özelliklehaklısın bazan işte öyle oluyor bende öbür şarkılarında öyle oluyorum işteama bu şarkıda daha ilk dinleyişte ilginçtir anında sevdim öyle bir durum olmadı dinlediğim anda sevdim
tamam @Forumdash anlatmak istediğini anladımbende çıkış parçası olmayı hak ediyor diyorum öbür şarkılara oranla bilmiyorum ama bence çıkış şarkısı olması oldukça doğal bu şarkının çok iyi
Aynen öyle Deli Bile'yle cıkış yapsaydı 100m olurdu şimdi. Klibi çok geç çekti@Forumdash şunu söylemeye çalısıyor kötü değil şarkı ama çıkış parçası olup albümün en hit şarkısı olmamalıydı diyor bende öyle düşünüyorum orta şeker bir şarkı mor mesala deli bile benim albümdeki favorim klip çıkmadan mor kadarda etki yarattı bence
işte tamda nakarat bölümü oldukça iyi aslındaayy vlla ben 100 defada dinlesem sevebileceğimi sanmıyorum ben sözlere çok önem veriyorum şarkıda mor şarkısının sözleri bana çok basit geliyor nakaratı özellikle
herşey zamanında güzel vlla eğer deli bile çıkış yapsaydı bu yazın bangır bangırı olurdu ve klibide daha farklı olurdu bence ama şuan şarkıdan millet hevesini aldı klip nekadar ilgi görür bilemicemAynen öyle Deli Bile'yle cıkış yapsaydı 100m olurdu şimdi. Klibi çok geç çektiya ya ya şarkısı gibi harcadı resmen
Valla ilgi görmeyecek gibiherşey zamanında güzel vlla eğer deli bile çıkış yapsaydı bu yazın bangır bangırı olurdu ve klibide daha farklı olurdu bence ama şuan şarkıdan millet hevesini aldı klip nekadar ilgi görür bilemicem
İyi puan verdim sana memnun kalırsınSonuç konusu is coming
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?