Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

Hakikaten sana cevap vermis zaten sen nerden cikardin simdi bunu
evettt sana cevap vermişim @Forumdash handeden başka şarkı çalsaydınız demişsin bende musti ağrılıklı gittim onun hariçi 4-5 şarkıcıya eyr verdik demişim sen eskiciyi çıkrdın ortaya

bu arada handenin mor şarkısı bence birçok sarkısından çok iyi
Çıkış parçası olarak bana göre sönük kalmişti. Bu kadar patlayacağını hiç düşünmemiştim
Yoksa güzel şarkı ama 2. Yada 3. şarkı olarak düşünüyordum. Ben albümde tüm şarkıları beğendim. Eski Hande de var yeni Hande de

evettt sana cevap vermişim @Forumdash handeden başka şarkı çalsaydınız demişsin bende musti ağrılıklı gittim onun hariçi 4-5 şarkıcıya eyr verdik demişim sen eskiciyi çıkrdın ortaya
Hayır ben sana albümden şarkılar saydım ordan yürüyecektin cevap olarak
Ben kabul etmiyorum @eskici'ye cevap vermişsin benim üzerimden

yok bence baya iyi aslında bunu söylerken hakikaten söylüyorum bu kadar tutulması bence sürpriz olmadı çünkü şarkı hakikaten dikkat çeken bir şarkı ama niçin fazla sevmediniz anlamadım

yok bence baya iyi aslında bunu söylerken hakikaten söylüyorum bu kadar tutulması bence sürpriz olmadı çünkü şarkı hakikaten dikkat çeken bir şarkı ama niçin fazla sevmediniz anlamadım
Yok ben seviyorum da 2.parça olarak
Benim için albümde 1 numara başka şarkı. Şimdi söylemim

anladım onu tabikide ama @Çiğdem- ile sen şarkıyı handenin öbür şarkılarına oranla eksik buldunuz sanırım ben tam tersi şarkıyı öbür şarkılara oranla iyi buldum..bazı şarkıları dinleyince başta sevmeyip sonradan seversin ama bu şarkıyı daha ilk dinlemede dikkat çektiğini söyleyebilirim

Heh bak demek istediğim bişeye parmak bastın
baştan sevmeyip sonradan sevmek. Bana da mor öyle geliyor
Şuan seviyorum ama ilk cıktığı anda zayıf görmüştüm. Şarkı beni yanılttı

@Forumdash şunu söylemeye çalısıyor kötü değil şarkı ama çıkış parçası olup albümün en hit şarkısı olmamalıydı diyor bende öyle düşünüyorum orta şeker bir şarkı mor mesala deli bile benim albümdeki favorim klip çıkmadan mor kadarda etki yarattı bence

Heh bak demek istediğim bişeye parmak bastın
baştan sevmeyip sonradan sevmek. Bana da mor öyle geliyor
Şuan seviyorum ama ilk cıktığı anda zayıf görmüştüm. Şarkı beni yanılttı
haklısın bazan işte öyle oluyor bende öbür şarkılarında öyle oluyorum işte
ama bu şarkıda daha ilk dinleyişte ilginçtir anında sevdim öyle bir durum olmadı dinlediğim anda sevdim

tamam @Forumdash anlatmak istediğini anladım
bende çıkış parçası olmayı hak ediyor diyorum öbür şarkılara oranla bilmiyorum ama bence çıkış şarkısı olması oldukça doğal bu şarkının çok iyi

ayy vlla ben 100 defada dinlesem sevebileceğimi sanmıyorum ben sözlere çok önem veriyorum şarkıda mor şarkısının sözleri bana çok basit geliyor nakaratı özellikle

Aynen öyle Deli Bile'yle cıkış yapsaydı 100m olurdu şimdi. Klibi çok geç çekti
ya ya ya şarkısı gibi harcadı resmen

ayy vlla ben 100 defada dinlesem sevebileceğimi sanmıyorum ben sözlere çok önem veriyorum şarkıda mor şarkısının sözleri bana çok basit geliyor nakaratı özellikle
işte tamda nakarat bölümü oldukça iyi aslında
şarkının nakaratını dinleyipte keyif almamak mümkün olmuyor bir şarkıyı bu kadar tutturmak kolay değil aslında sözleri için belki basit olabilir ama nakaratta o sözleri uydurmak kolay değil aslında çok başarılı

Aynen öyle Deli Bile'yle cıkış yapsaydı 100m olurdu şimdi. Klibi çok geç çekti
ya ya ya şarkısı gibi harcadı resmen
herşey zamanında güzel vlla eğer deli bile çıkış yapsaydı bu yazın bangır bangırı olurdu ve klibide daha farklı olurdu bence ama şuan şarkıdan millet hevesini aldı klip nekadar ilgi görür bilemicem

Valla ilgi görmeyecek gibi
Şarkıyı cebe indiren indirdi zaten, yaz bitti delisi hırlısı artık evde
Neyse 3.klibi yakın zamanda çeker sebastiandaydı bütün yaz
Artık kliplere önem verir

Oylarımı kullandım. Düşük verdiğim isimler kusura bakmasın ama dinlerken keyif alamadım. 2.hafta da telafi etmeye çalışırım albümlerinizde sevdiğim şarkılar var.

oylarımı kullandım albümlerin tamamı kendi tarzında başarılı ayrıca tüm albümlerde iddalı,başarılı şarkılar bulunuyor oylama yaparken baya bir zor oldu benim açımdan düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar tüm yarışmacılara başarılar

1.sezonun şampiyonu @denizz19 ve 2.sezonun şampiyonu @xemrexxx ile röpörtaj yaptık .

Deniz beye 1.sorumuz: Sıla forumda aşırı şekilde çok seviliyor 1.sezon bu etkenden dolayımı şampiyon oldu , yoksa normal şartlar altında'da olabilirmiydi sence ?

Cevap : Tabiki olabilirdi şampiyon. Sıla hakiki şarkılar yapıyor öyle 2 gün sonra unutulacak cıstak şarkılar değil. Sıla hem üretiyor hem de söylüyor bu çok önemli bir olay. Öyle birilerinin şarkılarını söylemekle olmaz şarkıcılık.

Emre beye 1.sorumuz : 1 - Yıldız Tilbe ile 1.sezon final başarısı gösterdin , seni tatmin ettimi yoksa şampiyonda olabilirdim diyormusun ?

Cevap : tatmin olmadığım şey rakibimdi ben finalde sertab-tarkan-sezenden biri olur diyordum süpriz yumurta gibi deniz çıktı .ss kesinlikle daha iyi bir albümdü yıldızınki rakibime göre çıktığı zamanı hatırlıyorum rakipsizdi ama sıla daha ece seçkini geçemiyor rakip mi be o da yıldızıma
çabuk olalım aşkımı erken kullandım galiba bir de .ss

Deniz beye 2.sorumuz : Kıvırcık Ali ile 2.sezon çeyrek final büyük bir başarıydı , seni tatmin ettimi yoksa yarı finalde olabilirdi diyormusun ?

Cevap : Açıkçası tatmin oldum. Çünkü forumda türkü dinleyen kitle sınırlı sayıda. Ben daha erken eleneceğimi bile düşünmüştüm ama iyi bir albümünü seçtiğim için elimden gelen en iyi şekilde tanıttım.

Emre beye 2.sorumuz : Barış Akarsu ile 2.sezon yarışmayı domine ederek şampiyon oldun , bekliyormuydun ?

Cevap : bekliyordum çünkü @GunesinOglu nun yarışmasında neredeyse çeyrek finale kalıyordum @OzaN@Çiğdem- mi hangi totoş bilmiyorum birinin etkisiyle şarkımı değiştirdim kötü olduğunu bildiğim halde yoksa son3e kalırdım. zaten barışın albümü de en iyisiydi yoksa seçmezdim

Deniz beye 3.sorumuz : Ziynet Sali ile bu sezonki hedefin tam olarak nedir, nerede olsan tatmin olursun ?

Cevap : Kıvırcık Ali ile çeyrek finale kadar geldim türkü sevilmemesine rağmen o sebeple net bir tahminim yok. Ancak albümüme güveniyorum. Malum şarkıların tamamına yakını Sıla'nın kaleminden çıktığından albüm kalite kokuyor.

Emre beye 3. sorumuz : Bu Sezon Sezen aksu ile hedefin tam olarak ne , final görmeye alışkın birisi olarak , çeyrek yada yarı finalde kalmak seni tatmin edermi ?

Cevap : Şu an için hedefim 8. hafta yani son 5 e kalmak kalırsam hedefi güncellerim. bu sefer çok fazla yeni şarkıcı var bilmediklerim olduğu için net bir şey söyleyemem yarı final-çeyrek final diye
bir albümlerini inceleyeyim

Deniz beye son sorumuz : Bu sezonki favorin diğer yarışmacılardan hangisi , en favori gördüğün 1 kişi ?

Cevap : İlk haftalarda her şarkıcının riskli gördüğü şarkıları vardır ama benim şu etapta çok favori gördüğüm biri yok yani herkes eşit gibi görünüyor. Her şarkıcının da albümünde iddialı şarkılar var ama tüm şarkıları ezbere bildiğim bir tek Gülşen var sanıyorum.

Emre beye son sorumuz : Bu sezon kimi favori olarak görüyorsun , en favori gördüğün 1 kişi kim ?

Cevap : favorilerim hande yener-gülşen ve hakkı yenmezse erkin koray (barış mançoya noldu biliyoruz yarışmada.ss) neyse burcu güneş de iddialı gibi ben favori görmüyorum ama önceki yarışmalardan anladığım kadarıyla seviliyor. sürpriz pinhani olabilir. 1 tane en favori söylemem gerekirse hande yener diyorum (ıııyyy pis faruk.ss)