Yok artık jüride olmayacağım çok fazla üzüldüm bunaBen olsam bir daha Çiğdemle çalışmazdım yarışmalarda. Ama jüri olabilirsin
Yok artık jüride olmayacağım çok fazla üzüldüm bunaBen olsam bir daha Çiğdemle çalışmazdım yarışmalarda. Ama jüri olabilirsin
şimdi frkına vardım ezbere yazınca kusura bakma ama sana özel bir teşekkür etmiş oldum böylecelikle zarayada ayrı aprantej açılması gerekiyordu renk kattın 😉Bu etikette bende olmalıydım aslında
Zamanında tebrik etmiştim zaten bu konu birinci ve ikincinin konusu yoksa Yalın'a pay çıkarırdım Kıvırcık'tan önceBeni de tebrik etmeliydin Türkücü kimliğiyle 4.oldum
kusura bakma cnmYok artık jüride olmayacağım çok fazla üzüldüm buna
Ayy Yalın da kimmiş yarı finalde elenen bir şarkıcıyla çeyrekte Aslanlar gibi savaşan türkücüyü bir mi tutuyon.Zamanında tebrik etmiştim zaten bu konu birinci ve ikincinin konusu yoksa Yalın'a pay çıkarırdım Kıvırcık'tan önce
Yok bu teşekkür kurtarmaz ama 3.sezonda artık direkt finalde olursa yarıştığım yarışmacı ancak böyle kabul olunur o kadarda değil tabi önemli değil şaka yapıyorum yaşimdi frkına vardım ezbere yazınca kusura bakma ama sana özel bir teşekkür etmiş oldum böylecelikle zarayada ayrı aprantej açılması gerekiyordu renk kattın 😉
Üzgünüm Çiğdem baktım kusura çok kırdın kalbimi.kusura bakma cnm
şimdiden 3.sezona yer ayırtan oldu başvuruyu açınca aynı gün içinde hemen yarışmacılar seçiliyor baya yoğun ilgi oluyor sende ekime çok var deme düşünmeye baslaYok bu teşekkür kurtarmaz ama 3.sezonda artık direkt finalde olursa yarıştığım yarışmacı ancak böyle kabul olunur o kadarda değil tabi önemli değil şaka yapıyorum ya
İyi bir sezon oldu teşekkürler
sana ne oldu ayollÜzgünüm Çiğdem baktım kusura çok kırdın kalbimi.
Bakalım ya alternatif çok aslında birkaç hafta sonra artık belirleyeceğimşimdiden 3.sezona yer ayırtan oldu başvuruyu açınca aynı gün içinde hemen yarışmacılar seçiliyor baya yoğun ilgi oluyor sende ekime çok var deme düşünmeye basla
Aslında tamda triplik bir an ya tripler bazan daha iyi oluyorBilmem tribe giresim geldi
4.oldun işte 1.hafta sana 4 . yaptım seni yarışmadan git desem kabul eder giderdinBilmem tribe giresim geldi
Tercümanın nerede4.oldun işte 1.hafta sana 4 . yaptım seni yarışmadan git desem kabul eder giderdin
hiç yarışmadn 4.olmayı kabul ederdin diyorum yani sana yeterTercümanın nerede
sılanın devri bitti artıkhiç yarışmadn 4.olmayı kabul ederdin diyorum yani sana yeter
o değilde @xemrexxx barış akarsuyla gelirse all starda sıla rahat edemicek gibi