Benim Albümüm 2.Sezon / Kazanan Barış Akarsu - xemrexxx

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

ayllla-ve-kutlama-organizasyonlar.jpg

Puan Durumu
1 Barış Akarsu 72
2 Katy Perry 35

Evet müzik yarışmasına ayrı bir ilgi olunca forumda survivor yokluğunda üyeler bu heyecandan mahrum kalmasın dedim ve bu formatı sizlere sundum 2 sezondur ilginizede teşekkürler 3.sezon ekimden sonra şimdiden başvurular gelmeye başladı bile sunuculuğumu beğendiyseniz mutlu olurum hatam olduysa kusura bakmayın :bhr::bhr:

@xemrexxx arkadaşımızı kutluyorum @OzaN şampiyon etkiketini verir :A

2. olan Katy Perry @OzaN tebrikler rihnnadan sonra 2.final gören yabancı şarkıcı oldu

Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
baris-akarsu-belgeseli-ayrilik-zamansiz-gelir_8597341-00_640x360.jpg

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @gizem ak @dosimosi @sürgünüm @yatutarsa @hayret bi şey @HachiKo @batuhankaralar @ozmoturk @gözlemci @utawleee @Arslan Bey @beyazsoy @umuttanyel

Tebrikler @xemrexxx Dizi Savaşları'nda Kuzey Güney ne ise, Benim Albümümde de Barış Akarsu oydu. Yani hak etmediniz. :F

Neyse tebrikler yine de forum bir anda barışsever oldu :A ikinci olan @OzaN seni destekledim ama kazanamadın üzüldüm senin adına :A

Bir tebrikte kendime Bully'e ve MayısKralına çakayım. :A Zira biz çok iyiydik güzel yarıştık. :F

Tebrikler @xemrexxx, her hafta oy kullanamasam da Barış Akarsu sevdiğim bir isim olduğu için en yüksek puanlarımdan daha çok nasiplendi. @OzaN'a da finale çıkma başarısını gösterdiği için tebriklerimi ileteyim. :X

Tebrikler @xemrexxx Barış Akarsuyla şampiyonluğa ulaşıp büyük bir başarı yakaladın:) 2.sezonun şampiyonluğu hayırlı olsun çok iyi yarıştın:)

çok teşekkür ediyorum @denizz19 dan şike yapmayı iyi öğrendim neticede boynuz kulağı geçti:A

bu arada konuya olmamış diyen @Harunnn60 sensin olmamış ay zaten beyazsoyla takıla takıla bir garip oldun darbe konusunda :A

@MEnes e de doğu totoşu dedi herhalde katy i seç diye .ss neyse ki darbeyi önceden farkedip toplu banlattım cuntacıları :A

çok teşekkür ediyorum @denizz19 dan şike yapmayı iyi öğrendim neticede boynuz kulağı geçti:A

bu arada konuya olmamış diyen @Harunnn60 sensin olmamış ay zaten beyazsoyla takıla takıla bir garip oldun darbe konusunda :A

@MEnes e de doğu totoşu dedi herhalde katy i seç diye .ss neyse ki darbeyi önceden farkedip toplu banlattım cuntacıları :A
Neyse fazla şeapmadan tebrik edeyim ben. :A

Katy demek benim hayalimdeki kız örneği demek. :A Ayrıca gerçekten de sevdiğim ve kaliteli bir sanatçıdır kendileri. :A Bu yüzden iki kaliteli sanatçıdan sevdiğim tarafı seçmem çok normal. :A

40 a yakın farkın var ama hiç rahat sonucları izlettirmedim sana stres yapmak bizim işimiz :A

ÇOK GÜZEL BİR SEZON OLDU BU SEZON YARIŞAN TÜM YARIŞMACILARA BURADAN BİRKEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM

@tolgab @denizz19 @xemrexxx @OzaN @Bully @DarkLqenD @soo @S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @MayısKralı @vadikızı ve @Yiğitt :bhr:

Hayır kazandın da noldu başın göğe mi erdi :A

40 a yakın farkın var ama hiç rahat sonucları izlettirmedim sana stres yapmak bizim işimiz :A

ÇOK GÜZEL BİR SEZON OLDU BU SEZON YARIŞAN TÜM YARIŞMACILARA BURADAN BİRKEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM

@tolgab @denizz19 @xemrexxx @OzaN @Bully @DarkLqenD @soo @S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @MayısKralı @vadikızı ve @Yiğitt :bhr:
Kabul etmiyorum ayrı bir konu açmalısın bizler için.

Bana hap veriyor beyazsoy :A

Barış Akarsu ölümüne en çok üzüldüğüm ünlülerin başında gelir, cover şarkılarıyla da yarışmanın favorisiydi zaten, kazanmasına sevindim ama yöneten @xemrexxx olduğu için bu sevincim pek uzun sürmedi :A

@OzaN sen de yabancı bir sanatçıyla finale çıkarak iyi başarıya imza attın tebrikler zaten kazanamayacağın belliydi :A

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık tekrardan güzel ve eğlenceli bir iki sezon geçirdik, 3.sezonda yarışacaklara başarılar şimdiden. :A

Barış Akarsu ölümüne en çok üzüldüğüm ünlülerin başında gelir, cover şarkılarıyla da yarışmanın favorisiydi zaten, kazanmasına sevindim ama yöneten @xemrexxx olduğu için bu sevincim pek uzun sürmedi :A

@OzaN sen de yabancı bir sanatçıyla finale çıkarak iyi başarıya imza attın tebrikler zaten kazanamayacağın belliydi :A

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık tekrardan güzel ve eğlenceli bir iki sezon geçirdik, 3.sezonda yarışacaklara başarılar şimdiden. :A
Beni de tebrik etmeliydin :A Türkücü kimliğiyle 4.oldum :A

Bana hap veriyor beyazsoy :A
sana ve doğuya tayyip amcanın yaptığı gibi yaptım :A

tşşkler @Bully 4.sezonumuza allah ömür verirse gelecek yaz aramıza döner katılırsın umarım tabi yarışma bahanesi geçte olsa gelmeni beklicez :F

@Harunnn60 senin @OzaN finale kalmayı hak etmedi vlla nerede ayol :A katy perry ozanı yönetti bence :A

@xemrexxx sende şampiyon oldun kıymetimi bil ama şimdi all starda yıldızmı barışmı düşün dur bakalım :A