hhahah ayy bune yaaaa apartmanı ayağa kaldırdım şuan vlla ayy çok fena oldumay seni buldum twitterda
Ekli dosyayı görüntüle 51152
hhahah ayy bune yaaaa apartmanı ayağa kaldırdım şuan vlla ayy çok fena oldumay seni buldum twitterda
Ekli dosyayı görüntüle 51152
Bir SILA kolay yetişmiyor bebişim rahat ol Sıla'yı hiçbir güç yıkamaz.hiç yarışmadn 4.olmayı kabul ederdin diyorum yani sana yeter
o değilde @xemrexxx barış akarsuyla gelirse all starda sıla rahat edemicek gibi
Sıla deyince akan sular dururBir SILA kolay yetişmiyor bebişim rahat ol Sıla'yı hiçbir güç yıkamaz.
Aynen ezer geçeriz evelallahSıla deyince akan sular durur
Aslında ben yönetecektim Katy'i bak gör uçuyorduk şimdi.tşşkler @Bully 4.sezonumuza allah ömür verirse gelecek yaz aramıza döner katılırsın umarım tabi yarışma bahanesi geçte olsa gelmeni beklicez
@Harunnn60 senin @OzaN finale kalmayı hak etmedi vlla nerede ayol katy perry ozanı yönetti bence
@xemrexxx sende şampiyon oldun kıymetimi bil ama şimdi all starda yıldızmı barışmı düşün dur bakalım
yöneticisi neysede barış akarsu hak etti cnmHaketmeyen şampiyon olmuş ve yöneticisi.ssss @Çiğdem-
-
Daha MSYe başvurmadım başvurayım buda sonra Kİmle gelsemkiyöneticisi neysede barış akarsu hak etti cnm
3.sezona senide bekleriz sonra beni yarışmaya almadın diyorsun
ay hoşt siz dirilişinize bakın şişmiş şişmiş reytingleriyle resmen şike tarihini yazıyonuz.ssyöneticisi neysede barış akarsu hak etti cnm
3.sezona senide bekleriz sonra beni yarışmaya almadın diyorsun
ekimden sonra ama şimdiden düşün şimdiden yer ayıranlar olmaya başladıDaha MSYe başvurmadım başvurayım buda sonra Kİmle gelsemki
Melunun finale bir türlü çıkamaması ne acıBarış Akarsu ölümüne en çok üzüldüğüm ünlülerin başında gelir, cover şarkılarıyla da yarışmanın favorisiydi zaten, kazanmasına sevindim ama yöneten @xemrexxx olduğu için bu sevincim pek uzun sürmedi
@OzaN sen de yabancı bir sanatçıyla finale çıkarak iyi başarıya imza attın tebrikler zaten kazanamayacağın belliydi
@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık tekrardan güzel ve eğlenceli bir iki sezon geçirdik, 3.sezonda yarışacaklara başarılar şimdiden.