Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Yeni haftada herkese başarılar. Buraya kadar gelmek herkes için iyi bir başarı.

@MayısKralı benden umudu kesti artık full parlaklarla çıkıyor nasıl olsa benden puan çıkmayacak bari parlak severlerin puanlarını toplayayım diyordur
ayoll sizin yüzünüzden @DarkLeqenD sonra @Yiğitt te protestoya geçti yarışmamı sizlerin halt yemesinden dolayı oluyor hep kötü puanı siz veriyorsunuz bana küsüyorlar

Ben yokken yarışmanın reytingleri düşecek, @destere de işten kovulacak. Alacam intikamımı da böylece.

@DarkLeqenD ile size karşı örgüt kurduk 'YiğDar' diye.
benim için hava hoş vallahi
sen yokken bile gıyabında sana laf saydırmaya devam ederim
olmadığın yarışmada sırf sana attığım laflarla 20 sayfayı doldurabilirim
)

Ben yokken yarışmanın reytingleri düşecek, @destere de işten kovulacak. Alacam intikamımı da böylece.

@DarkLeqenD ile size karşı örgüt kurduk 'YiğDar' diye.
survivorda semihin elendiği hafta çok kötü reyting almıştı acun ama senin elendiğin hafta rekor reyting almış olabiliriz pazartesi açıklanıcak yokluğunu hissedicez galiba

@destere birşeyler yap hit için

taktiği anlattım yukarda
@Yiğitt in elenmiş olması dilimizden kurtulduğu anlamına gelmiyor yine laf çarpmaya devam ederiz
)

bir ara sanki beni dışlayacak gibi olmuştun @Doğu ve @DarkLeqenD e yetki verip ortalığı batırmayı bile düşünmüştün
neyseki hatandan erken dönmen seni ipten aldı
)
@Doğu ile @MEnes başta yardımcın gibi göründüler ama koltuğuna göz koydular yokluğunda ama ben senden vazgeçemdim seni kıskanıyorlar
Allah muhabbetinizi arttırsın mübarekler
@MEnes kanka bunlar yine bize giydirerek oynaşıyorlar bu işe bir çözüm bulmak lazım
Ben postallarımı giyeyim forum meydanında tankları yürütelim. E-muhtıra verme zamanı geldi de geçiyor

konuya uğramamanız bişey değiştirmez iyisimi bari konuya uğrayın da cevap hakkınızı kullanın bizde adalet var cevap hakına saygı duyarız en azından
)

Olabilir yavaştan gerekli işlemleri başlatalım.
Bu cilveleşmelerin ucu bize dokunuyorsa bunu çözmek bizim işimiz.