Berkay'a 1 vermiş, onu ne yapacaz?@OzaN ın müzik kulağıda sıfır birde gitmiş katy e oy istiyor zaranın sadece ses tonu 5 puan eder şarkısız hemde? ona 2 puan verirken ne düşündü acaba ?
o konuda haklı ona diyecek lafımız yok )Berkay'a 1 vermiş, onu ne yapacaz?
daha çok beklersin
Kozzalak mı dedin@Forumdash ı jüri diye alman hataydı başta söylemiştim yine kozalağa tam puan verip yarışmanın kimyasını fiziğini bozmuş
Trip atma beee@Forumdash teşekkürler.
Ama torpille değil ki bu işler bak @denizz19 ağlıyor her hafta bana@Forumdash +7 beklediğimi söylediydim, kınıyorum seni.
Hani handeyi seviyordun?KALİTELİ MÜZİK ZEVKİ VAR HANDE HARİÇ
Zara'nın ses tonunu sevmiyorum. Dinlerken kulak tırmalıyor. Çoğu kişi aksini düşünüyor tabii saygım var sevenlerine.@OzaN ın müzik kulağıda sıfır birde gitmiş katy e oy istiyor zaranın sadece ses tonu 5 puan eder şarkısız hemde? ona 2 puan verirken ne düşündü acaba ?
Trip atmıyorum sıkıntı yok rahat ol. Sana has bir şey değil yani.Kozzalak mı dedin
Trip atma beee
Ama torpille değil ki bu işler bak @denizz19 ağlıyor her hafta bana
Hani handeyi seviyordun?
O Yalın'ı seviyor sayılır ama benim Katy ile hiç aram yok yani napayım iyi vermek istiyorum ama olmuyor bir türlü. sskısasa kısas uygulamasına geçmesi lazım ama işini bilmiyor işte her hafta böyle beleşten puan topluyorsun
Bunyarişmalar seni çok yordu inzivaya mı çekilsen neTrip atmıyorum sıkıntı yok rahat ol. Sana has bir şey değil yani.
sana bu mesaj birini hatırlattımı @Harunnn60O Yalın'ı seviyor sayılır ama benim Katy ile hiç aram yok yani napayım iyi vermek istiyorum ama olmuyor bir türlü. ss