Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Sonuçları

dördüncü ile dokuzuncu arasında 9 puan var öyle bir durum olmuşki bir kişi daha oy verse herkes gidebilecek pozisyondaymış

ayyy dişi acun gibi olduk ayoll oda semihin etinden sütünden faydalanıp şutlamış
@Bully @Harunnn60

can derdine düştüm elenme korkusuyla çenem düştü demiyorda birde çok konuştuğu için kendisini ödüllendirmemizi bekliyor
daha çok beklersin
)

ayyy dişi acun gibi olduk ayoll oda semihin etinden sütünden faydalanıp şutlamış
@Bully @Harunnn60
Çok beklersin reyting bundan sonra.

can derdine düştüm elenme korkusuyla çenem düştü demiyorda birde çok konuştuğu için kendisini ödüllendirmemizi bekliyor
daha çok beklersin
)
Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan.

@Çiğdem- 5. Hafta baya çekişmeli oldu puanlar çok yakın.son oylamaya kadar büyük bir çekişme oldu katılımda çok iyiydi bu haftada çok iyi bir sunum oldu tebrikler

Final puanı alan @Bully @xemrexxx ve @soo tebrik ederim.

Son dakika verilen kötü puanlarla yine final puanını kaçırdık sağlık olsun gittiğimiz yere kadar gideceğiz artık.

Gelecek hafta görüşmek üzere.

Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan.
çokda umrumdaydı benim
daha beter olsun hogatha, beni etkileyen bir durum yok sonuçta
)

Sen de artık bir jürisin. Zaten elendin bari bize yardımcı ol da haftaya da Murat'ı eleyelim

ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardım

ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardım
üzüntüsünü kahkaha atarak gösteren ilk insansın
)

Zirveyi almışız sonunda, gümbür gümbür geliyoruz.

Final puanı alan @xemrexxx @soo sizlere de tebrikler.

@Yiğitt canısı geçmiş olsun.
Elenmeyi hak etmemiştin bence bu hafta gönül isterdi ki Katy gitsin ama olmadı, sağlık olsun. ss Üzülme ben senin yerine de yarışırım artık bundan sonra.

@cookies Yalın'la yarışıyorum ben.

Utanmadan üzüldüm diyor, reytingi görürsün bundan sonra sen.

Beni Yalın'ın temsil etmesini istemem.