Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

1 point

İki Medeni İnsanı kullanmak varken 2 point

Bu haftaki türkümüzü de seçtim nihayetinde. Aralarında karar vermek gerçekten zor ama kendimce bir stratejim var ben çok seviyorum umarım sizde de aynı etkiyi yaratır diyelim. Bu haftaki türkümüz ''Ölüm Seni Arar Oldum Nerdesin'' olacak. İyi dinlemeler.

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113

Sürpriz point

sallana sallanayı tercih etmişsin bence iyi tercih olmuş

bu hafta şad olup gülmedim diyoruz
tüm yarışmacılara başarılar

şarkı süresi: 00:4.10 arasıdır..
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
@Mr.At @ozgur2113

Son düzenleme:
Etiketin gelmedi yalnız. Yanlış etiketleme yapıyorsunuz sanırım.

Aynı şekilde senin de etiketler gelmedi.

@soo @turkuazz kopyaladığınız etiket listesini yukarıdaki adres çubuğu kısmı var ya oradaki adresi silip oraya yapıştırın. Daha sonra oradan kopyalayarak alın etiket yapın o şekilde oluyor.

Senden iyi puanlar veriyor valla destere helal olsun.
Bu sezon çok iyi anlaşıyoruz onla.
finalde benden sonra en çok onun puanı var tabi arasını iyi tutan kazanır sadece ikimizin oyu bile baya bir etki yapıyor

ya şu etiketlemeleri bir türlü yapamıyorum