Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta

Tabii klipli şarkı sonuçta Benim Albümüm'de iyi bile gidebilir belki, MusicSurvivor daha zorlu bir platform o açıdan da düşünmek lazım.

Şimdi bundan sonraki 6 şarkıyı düşünürsek bu şarkı zayıf kaçıyor ama iddiam var bu yarışmada yani şimdi kullanmayıpta ne zaman kullanıcam.

şimdi güvenmediğin şarkıyı ilerki haftaya nasıl kullanıcaksın acaba 5.hafta ile birlikte zorlu süreç başlıyor

Aynısını dedim şimdi bende.

şimdi güvenmediğin şarkıyı ilerki haftaya nasıl kullanıcaksın acaba 5.hafta ile birlikte zorlu süreç başlıyor
Görmemişim Duymamışım diye bir slow şarkısı var fena değil o da kullanılabilir.

Şimdi bundan sonraki 6 şarkıyı düşünürsek bu şarkı zayıf kaçıyor ama iddiam var bu yarışmada yani şimdi kullanmayıpta ne zaman kullanıcam.

İnşallah elenirsin bu hafta.

Görmemişim Duymamışım diye bir slow şarkısı var fena değil o da kullanılabilir.

İnşallah elenirsin bu hafta.

sen bakma buna ayoll sana iddalı şarkı kullandırıp zorlu haftaya bunu bırakmanı sağlıcak benden tavsiye @Bully dan tavsiye alma cnm

Sen yarı finallerin kurbanısın yarı finale kadar getirecez ve sen şampiyonluk hayalleri kurarken basacaz tekmeyi sana hemde bu sefer yarışmacı olarak eleyeceğim seni
Ne diyeyim bir ilki başarabilirsin umarım artık.
Seni elemekten sıkıldım zaten tabii bu seni yine elemeyeceğim anlamına gelmez, en beklemediğin anda çekecem fişini.

Bir şey sorucam Murat Dalkılıç sever misin

3. Haftada bu hafta olucak
hiç repertuarında kız şarkıcı yokmu hepmi saplardan bahsedeceksin

bu kez diğer şarkıların kötü olmasıda seni kurtaramaz