aaaa bu arada ozan etiketleri yapmış @destere geliyor şimdipuanımın üçe çıkması imansız değil ama bayağı zor iş) hanı calvin elenmemiş olsaydı @darklegend e kıl olduğumdan dolayı onu berkont un arkasına atardım
aaaa bu arada ozan etiketleri yapmış @destere geliyor şimdipuanımın üçe çıkması imansız değil ama bayağı zor iş) hanı calvin elenmemiş olsaydı @darklegend e kıl olduğumdan dolayı onu berkont un arkasına atardım
bu hafta Zara ile Gel He Bele diyoruz..bu karadeniz türküsünü beğenirsiniz umarım..
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane@GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu@MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab@soo @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx@Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113
oo karadeniz şarkısı tam puan
berbat ?Bu hafta tempoyu arttırarak enerjik bir şarkıyla karşınıza çıkıyoruz. Şarkımızın ismi "Seviyorum", tüm sevenlere gelsin.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-
hanı yarıştığın vatandaş güzel bir kız olsa bu lafına sevinecektim@Çiğdem- Klipsiz şarkılar bitti artık sence Gümbür Gümbür mü Buralardan Giderim mi?
demekki çok seviliyorsun forumda kafana oklava indirmeden insanlar rahat edemiyorEtiketlemeyin beni , jüri değilim ben
BU HAFTA BERKAY'IN ''SEN VARSIN'' ŞARKISI GELİYOR!
@Çiğdem- @Aserat @denizz19 @DarkLeqenD @OzaN @turkuazz @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MEnes @Tolstoyevski @MasacRE- @vadikızı @EFE UYSAL @Bully @xemrexxx @emree-29 @Doğu @cevaa @soo @Forumdash @Tzira @destere ve diğer herkes...
Recepte seversin belki.güzel söylüyor zara ama bu zaranın tarzı değil pek yakışmıyor kadına zara daha ağırbaşlı türkülerle daha harika duruyor
bu oynak türkü hülya polata güzel gider)
berbat ?
geçen haftaki çok daha iyiydi
hanı yarıştığın vatandaş güzel bir kız olsa bu lafına sevinecektimama boz un klipsiz olması daha iyi bence hep klipsiz yayınla hatta ses olarakta başka bişey koy mesela kuş sesi ördek sesi felan daha güzel gider
demekki çok seviliyorsun forumda kafana oklava indirmeden insanlar rahat edemiyor)
İnşallah elenirsinbu haftaki şarkım olmadı yar @Çiğdem- @Bully @destere @cookies @vadikızı @OzaN @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @MayısKralı @tolgab @denizz19 @DarkLeqenD @turkuazz @MEnes @Tolstoyevski @MasacRE- @emree-29 @Doğu @cevaa @soo @Tzira
valla bu haftakini recepte paklamaz gibi duruyorRecepte seversin belki.Sen slow alt yapılı şarkıları seviyorsun daha çok, haftaya yine beğendireceğimi düşünüyorum.
iğrençbu haftaki şarkım olmadı yar @Çiğdem- @Bully @destere @cookies @vadikızı @OzaN @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @MayısKralı @tolgab @denizz19 @DarkLeqenD @turkuazz @MEnes @Tolstoyevski @MasacRE- @emree-29 @Doğu @cevaa @soo @Tzira
Hayatla aramdaki uyum tam anlamıyla böyle.Karar ver canısı Sen Varsın ile mi geliyorsun, Aşktan Fazla ile mi
Aynen senin gibi istenmeyen bi üye değilimgüzel söylüyor zara ama bu zaranın tarzı değil pek yakışmıyor kadına zara daha ağırbaşlı türkülerle daha harika duruyor
bu oynak türkü hülya polata güzel gider)
berbat ?
geçen haftaki çok daha iyiydi
hanı yarıştığın vatandaş güzel bir kız olsa bu lafına sevinecektimama boz un klipsiz olması daha iyi bence hep klipsiz yayınla hatta ses olarakta başka bişey koy mesela kuş sesi ördek sesi felan daha güzel gider
demekki çok seviliyorsun forumda kafana oklava indirmeden insanlar rahat edemiyor)
Senin şarkıyı da severim tüm şarkılar netleşsin sıralamada nereye gelecek bakalım.Hayatla aramdaki uyum tam anlamıyla böyle.
Aşktan Fazla.
Ben de severim şarkımı.Senin şarkıyı da severim tüm şarkılar netleşsin sıralamada nereye gelecek bakalım.
Yaralarım türkümü nasıl buldunBen de severim şarkımı.
Yaralarım türkümü nasıl buldun
Çok sağlam söylüyor gerçekten ben de çok beğeniyorum. Gelecek hafta da aynı ayarda başka bir eser var.''Yaralarım'' şarkısı Kıvırcık Ali'nin en sevdiğim şarkılarından birisidir. Zirveyi alma ihtimali çok yüksek.
Merakla bekliyok o zaman.Çok sağlam söylüyor gerçekten ben de çok beğeniyorum. Gelecek hafta da aynı ayarda başka bir eser var.
yani başkanlığım idaresindeki jüri heyetine katılacaksın onumu demek istiyorsunAynen senin gibi istenmeyen bi üye değilim
Sen niye anlamak istemiyorsun ? Jüriliğe gelsem seni başkanlıktan atarımyani başkanlığım idaresindeki jüri heyetine katılacaksın onumu demek istiyorsun)
dediğin imkansız bişey atma tutma işlerine hogatha bakıyor sırtım sağlamdaSen niye anlamak istemiyorsun ? Jüriliğe gelsem seni başkanlıktan atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?