Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

yalın hayranı @destere yine güzel puanlarını verir hadi iyisin bence cnm :A
Öyle deme boşver, inadına düşük verir şimdi. :A Ben demiştim sana Yalın'a Tarkan'dan daha ılımlı yaklaşıyor diye. :A

Bu sezon bana bulaşmaz artık fazla, gıcık olduğu Murat Boz, Berkay falan çıktı. :F

Etiketlemeyin beni , jüri değilim ben :A
Ay seni özel olarak kim etiketlesin zaten, toplu etiketten otomatik kopyalıyoruz. :A Ama toplu etiketten de çıkmak istiyorsan @Çiğdem- le konuşacaksın. :A

Etiketlemeyin beni , jüri değilim ben :A
Öyle deme boşver, inadına düşük verir şimdi. :A Ben demiştim sana Yalın'a Tarkan'dan daha ılımlı yaklaşıyor diye. :A

Bu sezon bana bulaşmaz artık fazla, gıcık olduğu Murat Boz, Berkay falan çıktı. :F

Ay seni özel olarak kim etiketlesin zaten, toplu etiketten otomatik kopyalıyoruz. :A Ama toplu etiketten de çıkmak istiyorsan @Çiğdem- le konuşacaksın. :A
jurilerin en yakısıklısın hemde juri başkan yardımcısı :A :A :A

aa evet şuan @destere her hafta son 2 ye muratla berkayı koymakla meşkul onlar elenene kadar iyisin bence :F

Yalın vereceğim yüksek puanlara muhtaç değilse haklısın :)

Yalın vereceğim yüksek puanlara muhtaç değilse haklısın :)
Triplerini yesinler. :A

Yüksek vereceksen kullanabilirsin tabi. :A Yalın Bey ve ben çok üzüldük zaten Calvin'in elenmesine, geçen haftaki şarkın da fena değildi halbuki, 2 puan vermiştik. :A

Triplerini yesinler. :A

Yüksek vereceksen kullanabilirsin tabi. :A Yalın Bey ve ben çok üzüldük zaten Calvin'in elenmesine, geçen haftaki şarkın da fena değildi halbuki, 2 puan vermiştik. :A
Su paragraf çok canımı sıktı :) Jüriliğe geri dönüp Yalına 1mi versem ne :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking