Sen elenmeden elenmeye niyetim yok.Jüri olursun en kötü![]()
Sen elenmeden elenmeye niyetim yok.Jüri olursun en kötü![]()
yalın hayranı @destere yine güzel puanlarını verir hadi iyisin bence cnmBu hafta tempoyu arttırarak enerjik bir şarkıyla karşınıza çıkıyoruz. Şarkımızın ismi "Seviyorum", tüm sevenlere gelsin.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-
Öyle deme boşver, inadına düşük verir şimdi.yalın hayranı @destere yine güzel puanlarını verir hadi iyisin bence cnm![]()
Ay seni özel olarak kim etiketlesin zaten, toplu etiketten otomatik kopyalıyoruz.Etiketlemeyin beni , jüri değilim ben![]()
Etiketlemeyin beni , jüri değilim ben![]()
jurilerin en yakısıklısın hemde juri başkan yardımcısıÖyle deme boşver, inadına düşük verir şimdi.Ben demiştim sana Yalın'a Tarkan'dan daha ılımlı yaklaşıyor diye.
Bu sezon bana bulaşmaz artık fazla, gıcık olduğu Murat Boz, Berkay falan çıktı.
Ay seni özel olarak kim etiketlesin zaten, toplu etiketten otomatik kopyalıyoruz.Ama toplu etiketten de çıkmak istiyorsan @Çiğdem- le konuşacaksın.
![]()
Şımartma şu @DarkLeqenD'i oy kullanmazsa kullanmasın, çok da lazımdı.jurilerin en yakısıklısın hemde juri başkan yardımcısı![]()
![]()
aa evet şuan @destere her hafta son 2 ye muratla berkayı koymakla meşkul onlar elenene kadar iyisin bence![]()
Yalın vereceğim yüksek puanlara muhtaç değilse haklısınŞımartma şu @DarkLeqenD'i oy kullanmazsa kullanmasın, çok da lazımdı.![]()
Yalın vereceğim yüksek puanlara muhtaç değilse haklısınŞımartma şu @DarkLeqenD'i oy kullanmazsa kullanmasın, çok da lazımdı.![]()
Triplerini yesinler.Yalın vereceğim yüksek puanlara muhtaç değilse haklısın
Yalın vereceğim yüksek puanlara muhtaç değilse haklısın![]()
Su paragraf çok canımı sıktıTriplerini yesinler.
Yüksek vereceksen kullanabilirsin tabi.Yalın Bey ve ben çok üzüldük zaten Calvin'in elenmesine, geçen haftaki şarkın da fena değildi halbuki, 2 puan vermiştik.
![]()
Normalde 1'i hak ediyordu Calvin ama senin hatrına 2 verdim iki hafta üst üste 1 vermeyeyim diye, bunu da hesaba kat bence.Su paragraf çok canımı sıktıJüriliğe geri dönüp Yalına 1mi versem ne
![]()
Sükret 7 puana bana 1 veriyolardı@DarkLeqenD jürilikte kalmanı isterim her ne kadar bana 7 puan versen de![]()
Ayy Calvin ile Kıvırcık Ali hiç bir tutulur muSükret 7 puana bana 1 veriyolardı![]()
İstesen de tutamassın zatenAyy Calvin ile Kıvırcık Ali hiç bir tutulur muKıvırcık Ali sesiyle sözüyle döver.
![]()
9 pointBu hafta tempoyu arttırarak enerjik bir şarkıyla karşınıza çıkıyoruz. Şarkımızın ismi "Seviyorum", tüm sevenlere gelsin.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Çiğdem-
Bu haftaki max puanının 12 olacağını hesaba katarsak 9 iyidir, Allah bereket versin.9 point)
Öyle bir dedin ki türkücü diye resmen aşağıladın adamı yakışmadıİstesen de tutamassın zatenbiri dj diğeri türkücü
![]()
Tür bakımından dedim yoksa niye eziyimÖyle bir dedin ki türkücü diye resmen aşağıladın adamı yakışmadı![]()