Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

puanımın üçe çıkması imansız değil ama bayağı zor iş :)) hanı calvin elenmemiş olsaydı @darklegend e kıl olduğumdan dolayı onu berkont un arkasına atardım:)
aaaa bu arada ozan etiketleri yapmış @destere geliyor şimdi :F

oo karadeniz şarkısı tam puan :A

güzel söylüyor zara ama bu zaranın tarzı değil pek yakışmıyor kadına zara daha ağırbaşlı türkülerle daha harika duruyor :)
bu oynak türkü hülya polata güzel gider :))

berbat ?
geçen haftaki çok daha iyiydi :)

@Çiğdem- Klipsiz şarkılar bitti artık sence Gümbür Gümbür mü Buralardan Giderim mi? :D
hanı yarıştığın vatandaş güzel bir kız olsa bu lafına sevinecektim :) ama boz un klipsiz olması daha iyi bence hep klipsiz yayınla hatta ses olarakta başka bişey koy mesela kuş sesi ördek sesi felan daha güzel gider :)

Etiketlemeyin beni , jüri değilim ben :A
demekki çok seviliyorsun forumda kafana oklava indirmeden insanlar rahat edemiyor :))

Son düzenleme:
güzel söylüyor zara ama bu zaranın tarzı değil pek yakışmıyor kadına zara daha ağırbaşlı türkülerle daha harika duruyor :)

berbat ?

hanı yarıştığın vatandaş güzel bir kız olsa bu lafına sevinecektim :) ama boz un klipsiz olması daha iyi bence hep klipsiz yayınla hatta ses olarakta başka bişey koy mesela kuş sesi ördek sesi felan daha güzel gider :)

demekki çok seviliyorsun forumda kafana oklava indirmeden insanlar rahat edemiyor :))
Recepte seversin belki. :A Sen slow alt yapılı şarkıları seviyorsun daha çok, haftaya yine beğendireceğimi düşünüyorum. :A

Recepte seversin belki. :A Sen slow alt yapılı şarkıları seviyorsun daha çok, haftaya yine beğendireceğimi düşünüyorum. :A
valla bu haftakini recepte paklamaz gibi duruyor :) ama yinede son şekline dikkatli bakmak lazım :)

iğrenç :))

berbat ?

Aynen senin gibi istenmeyen bi üye değilim :)