Gönlümü alman Zaman alacakTür bakımından dedim yoksa niye eziyim![]()
Gönlümü alman Zaman alacakTür bakımından dedim yoksa niye eziyim![]()
geçen haftaki şarkı daha güzel olmasına rağmen düşük puan aldı bu haftaki büyük ihtimalle daha yüksek puan alırYeni hafta hepimize hayırlı olsun, iddialı bir şarkıyla geliyoruz bu hafta.
Albümde klibi çekilmemesine karşın büyük hit olup müzik listelerine giren, hayranlarının Katy Perry'ye epey sitem etmesine neden olan şarkı: "Walking on Air"
Yüksek puanlarınıza talibiz.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
sana rağmen calvine yksek puan verdim belki sen olmasan işin içinde finale kalırdıeğer forum zevksiz olmasaydı bu hafta Calvin beyin Haim kızlarıyla düeti olan ''Pray to god'' ile gelicektim@destere tam pointi verirdi bana
ah eski günleri özledim
![]()
![]()
fok gibiBu haftaki türkümüz çok anlamı olan bir türkü. Çünkü Kıvırcık Ali bu türküyü ölmeden önce çocuklarına yazmıştır. Çok derin bir anlamı olan bu türkünün ismi ise ''Yaralarım''. Beğeneceğinizi umuyorum çünkü çok güçlü bir sesle de yorumladı türküyü.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113
Iıh sanmıyorumBelki istersin![]()
Niye beni sevmiyor musun yoksageçen haftaki şarkı daha güzel olmasına rağmen düşük puan aldı bu haftaki büyük ihtimalle daha yüksek puan alır)
sana rağmen calvine yksek puan verdim belki sen olmasan işin içinde finale kalırdı)
fok gibi![]()
hala jeton düşmemiş vatandaşaIıh sanmıyorum
Niye beni sevmiyor musun yoksa![]()
İnan ki ben sana bayılıyorumhala jeton düşmemiş vatandaşa) nasıl izah etsemki acıba
senden nefret ediyorum kısaca yeterlimi
)
desene aşkımız karşılıklı değilİnan ki ben sana bayılıyorum![]()
Bıraktım gittidesene aşkımız karşılıklı değilyol yakınken bırakalım birbirimizi
)
bilmukabeleBıraktım gitticanın cennete
![]()
bırakırken bile seni düşündümbilmukabele(bu kelimenin tam anlamını bilmiyorum @beyazsoy bilir
) allah seni davul etsin leğen kardeşim
![]()
Sen de iyi ki ilk hafta beğendin sonrasına hep fok gibi diyon.geçen haftaki şarkı daha güzel olmasına rağmen düşük puan aldı bu haftaki büyük ihtimalle daha yüksek puan alır)
sana rağmen calvine yksek puan verdim belki sen olmasan işin içinde finale kalırdı)
fok gibi![]()
hepsine bir bakmam lazım kurcalamam lazım tüm şarkılarıSen de iyi ki ilk hafta beğendin sonrasına hep fok gibi diyon.![]()
la 25 kuruşu calvine ataydında hönküre hönküre şarkı söyleseydi sanada bir faydası olurdu elenmezdin belkibırakırken bile seni düşündümdeğerini bil
0.25 kuruş falandır o da
fazla bi beklentin olmasın
![]()
Calvin bey jüri olmaya devam et benceTür bakımından dedim yoksa niye eziyim![]()
Bu türkünün çok derin bir anlamı var. O yüzden çok severim.hepsine bir bakmam lazım kurcalamam lazım tüm şarkılarıson tahlilde neler olur daha ben bile bilmiyorum ama şimdilik pek bir foka benzemiyor
)
la 25 kuruşu calvine ataydında hönküre hönküre şarkı söyleseydi sanada bir faydası olurdu elenmezdin belki)
BU HAFTA BERKAY'IN ''SEN VARSIN'' ŞARKISI GELİYOR!
@Çiğdem- @Aserat @denizz19 @DarkLeqenD @OzaN @turkuazz @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MEnes @Tolstoyevski @MasacRE- @vadikızı @EFE UYSAL @Bully @xemrexxx @emree-29 @Doğu @cevaa @soo @Forumdash @Tzira @destere ve diğer herkes...
Aman dalga geçme.çok beğendim ya süper söylüyor allah nazardan korusunaslında buna böyle heryerde şarkı söyletmemek lazım ses telleri yalama olur oğlancığın
? saklayacaksın topacı, önemli günlerde kafesinden çıkarıp şarkı söyleteceksin
![]()
puanımın üçe çıkması imansız değil ama bayağı zor işAman dalga geçme.
En az 3 puan bekliyorum senden.![]()
Sen zorları başarmayı seversin, inanıyorum sana.puanımın üçe çıkması imansız değil ama bayağı zor iş) hanı calvin elenmemiş olsaydı @darklegend e kıl olduğumdan dolayı onu berkont un arkasına atardım
![]()