Benim Albümüm 2.Sezon 3. Hafta Oylama Başladı

Yeni hafta hepimize hayırlı olsun, iddialı bir şarkıyla geliyoruz bu hafta. :)

Albümde klibi çekilmemesine karşın büyük hit olup müzik listelerine giren, hayranlarının Katy Perry'ye epey sitem etmesine neden olan şarkı: "Walking on Air"

Yüksek puanlarınıza talibiz. :Z

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
geçen haftaki şarkı daha güzel olmasına rağmen düşük puan aldı bu haftaki büyük ihtimalle daha yüksek puan alır :))

eğer forum zevksiz olmasaydı bu hafta Calvin beyin Haim kızlarıyla düeti olan ''Pray to god'' ile gelicektim :A @destere tam pointi verirdi bana :bhr: ah eski günleri özledim :bhr: :A
sana rağmen calvine yksek puan verdim belki sen olmasan işin içinde finale kalırdı :))

Bu haftaki türkümüz çok anlamı olan bir türkü. Çünkü Kıvırcık Ali bu türküyü ölmeden önce çocuklarına yazmıştır. Çok derin bir anlamı olan bu türkünün ismi ise ''Yaralarım''. Beğeneceğinizi umuyorum çünkü çok güçlü bir sesle de yorumladı türküyü.

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113
fok gibi :)

geçen haftaki şarkı daha güzel olmasına rağmen düşük puan aldı bu haftaki büyük ihtimalle daha yüksek puan alır :))

sana rağmen calvine yksek puan verdim belki sen olmasan işin içinde finale kalırdı :))

fok gibi :)
Sen de iyi ki ilk hafta beğendin sonrasına hep fok gibi diyon. :D

Sen de iyi ki ilk hafta beğendin sonrasına hep fok gibi diyon. :D
hepsine bir bakmam lazım kurcalamam lazım tüm şarkıları :) son tahlilde neler olur daha ben bile bilmiyorum ama şimdilik pek bir foka benzemiyor :))

bırakırken bile seni düşündüm :) değerini bil :) 0.25 kuruş falandır o da :) fazla bi beklentin olmasın :)
la 25 kuruşu calvine ataydında hönküre hönküre şarkı söyleseydi sanada bir faydası olurdu elenmezdin belki :))

hepsine bir bakmam lazım kurcalamam lazım tüm şarkıları :) son tahlilde neler olur daha ben bile bilmiyorum ama şimdilik pek bir foka benzemiyor :))

la 25 kuruşu calvine ataydında hönküre hönküre şarkı söyleseydi sanada bir faydası olurdu elenmezdin belki :))
Bu türkünün çok derin bir anlamı var. O yüzden çok severim. :)

çok beğendim ya süper söylüyor allah nazardan korusun:) aslında buna böyle heryerde şarkı söyletmemek lazım ses telleri yalama olur oğlancığın :)? saklayacaksın topacı, önemli günlerde kafesinden çıkarıp şarkı söyleteceksin :)

çok beğendim ya süper söylüyor allah nazardan korusun:) aslında buna böyle heryerde şarkı söyletmemek lazım ses telleri yalama olur oğlancığın :)? saklayacaksın topacı, önemli günlerde kafesinden çıkarıp şarkı söyleteceksin :)
Aman dalga geçme. :T:

En az 3 puan bekliyorum senden. :Z